ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Το ξεσκαρτάρισμα!

Άσ’ τους περαστικούς να φύγουν.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Εκείνος ο τοίχος έγραφε μια μεγάλη αλήθεια. «Στο κρυφτό και στη ζωή, μετράνε οι παρόντες». Σκέψου πόσο ανακουφιστικό θα ήταν αν δεν χαράμιζες τις σκέψεις σου στους απόντες… 

Κράτησε αυτό. Πέταξε τα απουσιολόγια. Μην ξοδεύεις χρόνο για αυτούς που επέλεξαν να μην είναι δίπλα σου. Σκέψου πως δεν αξίζουν τη σημασία που τους δίνεις αναλώνοντας το μυαλό σου σε σκέψεις και εικόνες. Χώρος ιερός το μυαλό σου. Μην τον κουράζεις για ανθρώπους που δεν σε κάνουν ευτυχισμένο. 

Άσ’ τους περαστικούς να φύγουν. Και μην επιτρέπεις αλερετούρ. Μην επιτρέπεις σε κανένα να βλέπει τη ζωή σου σαν το τέλειο ταξιδάκι ημερών ή μηνών. Αποχαιρέτησέ τους. Μην τούς κρατάς βαρύ φορτίο. Το ταξίδι της ζωής δεν χωρά πολλές αποσκευές. Τα βαρίδια πέταξέ τα. Πέταξε αυτούς που επιβαρύνουν τη σκέψη σου, όσους ρουφούν από την ενέργειά σου, όσου ζουν σαν μικρόβιο στο είναι σου. 

Κάνε ξεσκαρτάρισμα. Ας αρχίσουμε το μέτρημα… Κράτα όσους σού κρατούν το χέρι σφιχτά από φόβο μη σε χάσουν. Που σού δείχνουν την αγάπη τους με μια σφιχτή αγκαλιά. Αυτούς που στα μάτια τους βλέπεις αλήθειες, που αντικρίζεις αγάπη, που σε κάνουν να ανέβεις επίπεδο και όχι να κατέβεις στο δικό τους.

Φίλε. Ζήσε το τώρα. Ζήσε το «εδώ», τους ανθρώπους που επιζητούν την παρουσία σου. Μη σβήσεις από την καρδιά σου όσους αγάπησες, κράτησέ τους ως φυλαχτό χωρίς να τούς λησμονείς. Κράτησέ τους ως φάρο για την επόμενη στάση και φώτισε τα μονοπάτια της καρδιάς σου με αλήθειες, με ανθρώπους που αγαπάνε τις αλήθειες σου.

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο διάβα σου. Ελπίζω κάποια στιγμή να το νιώσεις και συ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση