ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Το τέλειο… λάθος!

Ήταν τόσο σωστό, το τέλειο λάθος της. Της έμαθε όντως τι πάει να πει έρωτας.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Και έτσι χωρίς καμία προσπάθεια τον ερωτεύτηκε. Ήταν αβίαστο. Ένιωσε λες και τον ήξερε από πάντα. Ένιωθε να χάνεται στα μελισιά αυτά μάτια που κοιτούσαν ίσαμε την ψυχή της. Που είχε αδειάσει και γεμίσει πολλές φορές στο παρελθόν

Τον είχε στον μυαλό της προτού τον ερωτευτεί και αγαπήσει. Και όταν τον είδε τον χάζευε για ώρα, ξέροντας πως στο τέλος δε θα είναι μακριά. Ένιωθε πως ήταν για αυτόν πάντα διαθέσιμη. Ακόμη και προτού μπει στη ζωή της. Ήξερε πως το «μαζί» δε θα κρατούσε για πάντα. Δεν την ενοχλούσε. Φτάνει που θα το ζούσε.

Ήταν τόσο σωστό, το τέλειο λάθος της. Της έμαθε όντως τι πάει να πει έρωτας. Τις χάρισε αμέτρητες στιγμές που θα την συνοδεύουν στο για «πάντα» που δεν κατάφερε να της ορκιστεί. Σκέψεις και λόγια αγάπης που θα συντροφεύουν την καρδιά της. Μαζί του τα έζησε όλα στο μέγιστο. Αγάπη, έρωτα, πάθος. Μαζί του ήταν το πολύ. Της έμαθε τον εαυτό της.

Αν ερωτευόταν ξανά θα ερωτευόταν σίγουρα το λάθος της. Τι φταίει που δεν είναι μαζί; Ο συγχρονισμός των ζωών τους. Δεν τον κατηγορεί. Δεν κατηγορεί ούτε τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Ήξερε ότι ο άντρας που ερωτεύτηκε ζούσε τη ζωή του μακριά από τη δική της, στα ξένα. Το τέλος τους βρήκε μήνες μετά μόνους, σε ένα σωρό από χαμένες βιντεοκλήσεις σε μια προσπάθεια να κρατήσουν την εξ αποστάσεως σχέση που κατέρρευσε, μα με υπέροχες αναμνήσεις που δεν κατάφεραν ωστόσο να ενώσουν το παζλ.

Μαζί του έμαθε πως αν θέλει να βρει, πάλι, αυτό που ψάχνει πρέπει να πάψει να κάνει συμβιβασμούς και εκπτώσεις. Έχει την επιλογή να προχωρήσει με κάποιον, να τον αποκλείσει από τη ζωή της ή να τον αφήσει για αργότερα. Δεν θέλει πλέον τις μετριότητες που ακολουθούσε, δε θα πει ναι σε έναν τέλειο συμβιβασμό με την απόλυτη μετριότητα. Θα διεκδικήσει αυτό που είχε μαζί του και κάτι παραπάνω.

To λάθος, λέει, είναι εκεί να σου μαθαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου. Και μαζί του, το έμαθε. Αγαπά πρώτα την ίδια. Και τα όρια της, στην ευτυχία. Δεν δέχεται τίποτα πιο κάτω από αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Αγάπη  |  Έρωτας  |  Πάθος  |  Λάθος  | 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X