ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε πως την αγάπησε. Δυστυχώς το λάθος έχει τίμημα στην καρδιά της.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Θα ήθελε τόσα να του πει μα την «πνίγουν» οι λέξεις. Συναισθήματα, έντονα, στροβιλίζονται μέσα της και την κάνουν κομμάτια. Νιώθει ένα τεράστιο κενό. Λες και κάποιος «ξερίζωσε» ένα κομμάτι από το «είναι» της. Και μετά το «έκρυψε» για να μην το βρει.. όσο και να το ψάξει. Ένα μυαλό κολλημένο στο παρελθόν, σε εικόνες, μυρωδιές και λόγια…

Όταν ξυπνά η αξιοπρέπεια και ο εγωισμός, νιώθει θυμό για τον χρόνο που ξόδεψε χωρίς αντίκρισμα, για την αγάπη και τον «εαυτό» της που έδωσε και πήρε το απόλυτα τίποτα.

Θέλει να του αντιγυρίσει τον πόνο. Να τον πληγώσει με το ίδιο νόμισμα. Λες και αυτός μπορεί να πονέσει από κάποιον που τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Θέλει να την σκέφτεται με την ίδια ένταση και να του λείπει.

Την κοιτώ και της λέω αλήθειες.

Πως αν ένιωθε το ίδιο δεν θα επέτρεπε, στον εαυτό του, τόσο πόνο. Πως αν ένιωθε το ίδιο, δε θα πετούσε όσα είχαν στα «σκουπίδια». Θα ζούσε μαζί της στιγμές. Θα ήταν εκεί να της κρατά το χέρι. Θα έψαχνε αφορμή να είναι δίπλα της και όχι να την σπρώχνει μακριά του.

Την πονάνε οι λέξεις μα όχι οι αλήθειες. Πόσο τυφλός είναι ο έρωτας...

Δεν βλέπεις καμιά προειδοποίηση για το αδιέξοδο που θα οδηγηθείς. Κανένα σημάδι ότι θα φας τα μούτρα σου. Καμιά φωτεινή πινακίδα «προσοχή κίνδυνος». Καμία πέτρα, για να μετακινήσεις, προτού σκοντάψεις. Kαμία ένδειξη ότι οδηγείς με 1000 και μπροστά σου έχεις τοίχο.

Τι αγάπησες πιο πολύ; Την ρώτησα.

Και δεν είχε απάντηση να μου δώσει, αλλά συνέχιζε να τρέφει τη μιζέρια της αναπολώντας τον άντρα με το τέλειο σώμα και πρόσωπο που δεν είχε τίποτα να της προσφέρει πέραν από τον «καθρέφτη» του. Αρκεί;

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε πως την αγάπησε. Δυστυχώς το λάθος έχει τίμημα στην καρδιά της.

Την ρώτησα αν θα δεχόταν την επιστροφή του… Ένα δάκρυ έτρεξε από τα μάτια της… Πήρα την απάντηση και την αγκάλιασα, ζητώντας της να αγαπήσει πρώτα τον εαυτό της και μετά τους άλλους.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση