ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Το ηλιοβασίλεμα είναι εκεί…

Είναι θέμα προοπτικής αγαπημένε Κάποιοι βλέπουν τα ηλιοβασιλέματα σαν το τέλος μιας όμορφης μέρας άλλοι τα βλέπουν σαν μια νέα αρχή για ένα διαφορετικό αλλά εξίσου όμορφο βράδυ, με αστέρια.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ξέρω ότι προσπαθείς να μαζέψεις τα διάσπαρτα κομμάτια του εαυτού σου, που βρίσκονται παντού και σε ματώνουν. Ξέρω ότι προσπαθείς να καταλάβεις γιατί όλα πήγαν τόσο στραβά. Ξέρω ότι θυμώνεις με όλα και όλους και πρώτα με τον εαυτό σου που οδηγήθηκαν τα πράγματα στο τέρμα. Ξέρω ότι επιρρίπτεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε σένα και τα ‘χεις με τον εγωισμό σου που δεν έτρεξε να παρακαλέσει, να ζητήσει συγνώμη, να αλλάξει δρόμο για να αποφύγει τα αδιέξοδα.

Σταμάτα, μάθε να προχωρείς.

Να συγχωρέσεις τον εαυτό σου για τα λάθη του. Όποιος δεν κάνει λάθη, λένε, συνήθως δεν κάνει τίποτα. Είναι εντάξει να απελευθερώνεις σιγά σιγά τις ενοχές σου. Να τις αφήνεις πίσω σου. Δεν μπορείς να τα διαγράψεις όλα, για αυτό ξεκίνα από την αρχή.
Συμβιβάσου με το γεγονός ότι πολλές φορές δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Απλά δεν δίδονται. Δεν μπορείς να το αλλάξεις ούτε να γυρίσεις πίσω τον χρόνο. Μπορείς όμως να κάνεις καλύτερο αυτόν που έρχεται.
Τι και αν μερικές φορές νιώθεις κολλημένος στα χαρτιά που σου έχουν ρίξει και δεν μπορείς να αλλάξεις την σημαδεμένη τράπουλα. Μπορείς όμως να αρχίσεις ένα νέο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις.
Αν το πιστέψεις.

Η αγάπη θα επιστρέψει… με μια φωνή ξένη που όταν όμως σου ψιθυρίσει «σ’ αγαπώ» θα την αναγνωρίσεις, θα την νιώσεις οικεία και θα σε κάνει έτοιμο, ξανά, να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.

Είναι θέμα προοπτικής αγαπημένε… Κάποιοι βλέπουν τα ηλιοβασιλέματα σαν το τέλος μιας όμορφης μέρας… άλλοι τα βλέπουν σαν μια νέα αρχή για ένα διαφορετικό αλλά εξίσου όμορφο βράδυ, με αστέρια.

Πρέπει να μάθεις ότι όταν όλα καταρρέουν εσύ θα πρέπει να βάλεις το πείσμα να ξεκινάς από την αρχή. Να εμπιστεύεσαι τα νέα ξεκινήματα και μέσα από μια νέα αρχή να βρίσκεις ακόμη ένα κομμάτι από το νέο σου εαυτό.
Να μάθεις να αφυπνίζεις την πίστη σου στους ανθρώπους, να έρχεσαι σε επαφή με την διαίσθησή σου... Τα πράγματα δεν καταρρέουν για να σου δώσουν ένα τέλος αλλά για να σου δώσουν νέα ερεθίσματα για νέα ξεκινήματα και ας είναι μακρύς ο δρόμος… Το ταξίδι είναι που έχει τη σημασία.

Υ.Γ Λένε, πως δεν μετράει αυτό που σπάει, αλλά ο τρόπος που ενώνεις ξανά τα κομμάτια σου!

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση