ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Της ευχήθηκα…

Να βρει μια αγάπη εύκολη. Σ’ αυτήν δεν υπάρχουν διφορούμενα μηνύματα. Να μπορεί να κοιτάζει τον άλλο στα μάτια και να βλέπει τη ψυχή του. Να βρει αυτή την λάμψη που να την ηρεμεί και να καθησυχάζει τις ανησυχίες της.  

Να βρει μια αγάπη ανιδιοτελή. Σ’ αυτήν, της λέω, δεν περιμένεις ανταλλάγματα. Είναι αυτή που κάνει τα πάντα για σένα, χωρίς να περιμένει τίποτα. Και… που δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις τίποτα, γιατί θα νιώθεις ολόκληρος.

Να βρει μια αγάπη που να συγχωράει. Τα λάθη και τις παραλείψεις. Είναι αυτή που ακόμη και αν κάνεις λάθη θα σε βοηθά να μην τα επαναλάβεις και να μαθαίνεις από αυτά. Θα σου δίνει το χέρι όταν πέφτεις… για να σηκώνεσαι.

Να βρει μια αγάπη που να παλεύει. Για σένα, της λέω. Θα σε θέλει ευτυχισμένη. Θα είναι πάντα εκεί να σε στηρίζει και θα χαίρεται που σε έχει στη ζωή του σαν να είσαι το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί.

Να βρει μια αγάπη που να σε βλέπει τέλεια. Όσα ελαττώματα και αν έχεις. Να σε βλέπει εντυπωσιασμένος και χαρούμενος που σε έχει στο πλευρό του. Να καμαρώνει για σένα. Να σε θαυμάζει και να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. 

Να βρει μια αγάπη που δεν σταματά να λέει ευχαριστώ. Που να εκτιμά κάθε στιγμή, θα επενδύει το χρόνο του σε σένα και που δε θα σε αφήσει να φύγεις ποτέ ενώ θα προσπαθεί να σε πείσει για την αξία του.

Να βρει μια αγάπη θεραπευτική. Από εκείνη με τις μεγάλες σε διάρκεια αγκαλιές και που λαμβάνουν μαζί ανάσες. Που μπορεί να σε θεραπεύσει και να σε απεγκλωβίσει από το παρελθόν σου.

Της ευχήθηκα, να βρει όση αγάπη στερήθηκε, όσες αγκαλιές είχε ανάγκη να τις έχει μαζεμένες. Να βρει μια αγάπη που να είναι σύντροφος, εραστής αλλά και καλύτερός της φίλος. Να γίνει το μεγαλύτερο χαμόγελό της. Να βρει τον νούμερο ένα θαυμαστή της. Μια αγάπη που δε θα εξαφανιστεί ποτέ ακόμα και όταν τα «νερά» θολώσουν και γίνουν βαθιά και σκοτεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση