ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Την είδε να φεύγει και έκρυψε το δάκρυ...

Δεν του είχε πει ούτε αντίο. Τα μάτια της ήταν θολά από τα δάκρυα. Όπως και η καρδιά του.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Δεν γύρισε το πρόσωπο μακριά από τη φιγούρα της. Χανόταν από τα μάτια του. Προχωρούσε χωρίς εκείνη την τελευταία ματιά που ρίχνεις για να δεις τι έχεις αφήσει πίσω. Το βήμα σταθερό την οδηγούσε μακριά του. Ήδη του λείπει. Η αύρα της. Το φιλί και η ανάσα της. Δε θα το μάθαινε ποτέ. Από εγωισμό; Όχι. Από περιττό πόνο.

Δεν του είχε πει ούτε αντίο. Τα μάτια της ήταν θολά από τα δάκρυα. Όπως και η καρδιά του. Δεν μπορούσαν να το παλέψουν άλλο. Δυο κόσμοι παράλληλοι. Χωρίς τις ίδιες συντεταγμένες. Χωρίς ελπίδα για αύριο. Να συνεχίσουν;

Έχασαν και οι δύο. Όπως και χιλιάδες άλλοι που δεν κουμάνταραν την ζωή τους όπως της άξιζε.

Κάρμα ή λάθη;

Πόσα φιλιά δεν έχουν δοθεί. Πόσα σ’ αγαπώ έμειναν να αιωρούνται στις άκρες των χειλιών. Πόσα λόγια έμειναν ανείπωτα και έγιναν δάκρυα. Πόσες αγκαλιές έμειναν άδειες. Πόσα συναισθήματα αποσιωπήθηκαν. Πόσες καρδιές πληγώθηκαν.

Και ο κατάλογος μεγαλώνει.

Πόσα πράγματα έχουν μείνει για αύριο και ξέραμε ότι ο χρόνος για να γίνουν ήταν το σήμερα. Πόσες πολλές υποσχέσεις δόθηκαν χωρίς αντίκρισμα. Πόσες εξηγήσεις δεν βρήκαν το θάρρος να ειπωθούν και πόσοι φόβοι μας συγκράτησαν από το να γίνουν όμορφα πράγματα. Πόσα όνειρα έμειναν απραγματοποίητα και πόσες σκέψεις δεν έγιναν πράξεις.

Πόσες φορές ορκιστήκαμε να αλλάξουμε μυαλό και πόσες φορές φάγαμε τα μούτρα μας γιατί επαναλάβαμε εαυτόν. Και πόσο χρόνο χάσαμε όντας αυτό που δε θέλαμε να είμαστε ή να είμασταν εκεί που δεν θέλαμε αλλά κάπου αλλού.

Τώρα είναι η ώρα…

Να αγαπήσετε τα θέλω σας και να αφεθείτε σε αυτά. Κανείς δεν έφαγε τα μούτρα του αν η ψυχή του ταξίδευε αλλού. Κανείς δεν πληγώθηκε αν δοκίμασε κάτι άλλο από την πεπατημένη. Κανείς δεν έχασε αν χρειάστηκε να ψάξει αυτό που του λείπει. Αν δεν μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα, κάνε μικρά μικρά προς την ευτυχία σου. Βρες εναλλακτικές, βρες τρόπους να κατευνάσεις το μέσα σου…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Vera Arsic on pexels.com

Έρωτας αγκάθι…

Φοβόταν το φεγγάρι που τής επέτρεπε να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να θέλει να μετρήσει «φωτάκια» ...
Έλενα Αποστόλου
Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...