ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Τι ψάχνει μια γυναίκα...

Τον θέλουμε άντρα με τα όλα του. Τον θέλουμε τρυφερό και τζέντλεμαν, με χιούμορ, χαλαρό και ισορροπημένο. Τον θέλουμε ευφυή. Όχι ξερόλα.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετρά. Το περιτύλιγμα είναι αυτό που θα τραβήξει τον άντρα ή τη γυναίκα να ρίξει μια δεύτερη ματιά σε κάποιον. Αν όμως κάτω από το λαμπερό περιτύλιγμα δεν υπάρχει περιεχόμενο, εννοείται ότι εμείς οι γυναίκες γυρίζουμε την πλάτη και μη μας είδατε.

Εννοείται ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα Ian Somerhalder ή έναν Gerard Butler, καλή ώρα η υπογράφουσα, αλλά χαλαρώστε... Θέλουμε δύο σε ένα, και μυαλό και εξωτερική εμφάνιση, αλλά επειδή δεν είναι σαμπουάν κοντίσιονερ 2+1, είναι κομματάκι δύσκολο να το πετύχουμε μαζί.

Μας ενδιαφέρει, λοιπόν, ο άλλος να έχει γοητεία, εξυπνάδα και ενέργεια παρά six pack, γιατί ξέρουμε καλά πως όποιος δίνει τόση μεγάλη σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση ξεχνά να κάνει το ίδιο με το μυαλό του. Δεν είναι κανόνας απαράβατος, αλλά ναι... στην πλειονότητα όσων γνωρίζουμε ισχύει αυτό.

Η γοητεία, λοιπόν, βρίσκεται αλλού. Σίγουρα μπορεί να μη φοράει γραβάτα, να μην έχει την τέλεια εμφάνιση, να μην έχει την τέλεια δουλειά αλλά διαθέτει ένα καλά... κουρδισμένο μυαλό που μας σαγηνεύει.

Τον άντρα που θέλουμε να έχουμε εμείς οι γυναίκες δίπλα μας. Τον θέλουμε άντρα με τα όλα του. Να μας σέβεται και να μας αγαπά. Τον θέλουμε τρυφερό και τζέντλεμαν, με χιούμορ, χαλαρό και ισορροπημένο.Τον θέλουμε ευφυή. Όχι ξερόλα. Όχι εγωιστή. Όχι «εγώ τα ξέρω όλα» και να υπερηφανεύεται για ό,τι αφορά το εγώ του... Τον θέλουμε έξυπνο. Να του μιλάς και να καταλαβαίνει. Να είναι ενημερωμένος, όχι υπερόπτης. Και αυτό επειδή οι υπερόπτες μοιάζουν να έχουν καταλήξει ότι γνωρίζουν τα πάντα και μπορούν να χειριστούν τους πάντες, να τους αλλάξουν, να τους βελτιώσουν.

Πολλές φορές αυτοί οι κατά τα άλλα ευφυείς άντρες δεν δίνουν καν την ευκαιρία στον άλλο να τους κάνει ευτυχισμένους αφού οι ίδιοι νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Το χειρότερο είναι ότι οι πολύ έξυπνοι άντρες, ή αυτοί που θέλουν να περνιούνται για έξυπνοι, εστιάζουν στη λογική αντί στο συναίσθημα και όπου βρεθεί πρόβλημα ψάχνουν για λύση στο τετράγωνό τους μυαλό χωρίς να ζητούν τη βοήθεια της συντρόφου τους, γιατί πιστεύουν ότι μόνοι τους έχουν τον έλεγχο καλύτερα. Το θέμα είναι πόσο ευφυής μπορεί να είναι κάποιος που μόνο τον εαυτό του σκέφτεται...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου