ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Τι είναι η αγάπη;

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη ψάχνουν την αγάπη. Μπορεί να μην ήταν σήμερα η μέρα σου να την γιορτάσεις. Να θυμάσαι πως είναι καθοδόν, γιατί όλους μας περιμένει σε μια τυχερή στροφή.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ρώτησα τι είναι η αγάπη: Η αγάπη, μου είπαν, είναι όταν κοιτάς κάποιον στα μάτια και βλέπεις όλα όσα χρειάζεσαι. Που μέσα από αυτά βλέπεις τον ευτυχισμένο σου εαυτό.

Αγάπη είναι όταν σε κάνει να νιώθεις υπέροχα ακόμα και όταν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά. Όταν έχει καταφέρει να σε πείσει στο 100% για την αγάπη του και δεν χάνεις χρόνο για να την ξεψαχνίζεις.

Όταν μαζί του νιώθεις λες και ενώθηκε το δυσεύρετο κομμάτι στο παζλ, αυτό που σου έλειπε για να νιώσεις ευτυχισμένη. Τόσο ταιριαστό, τόσο μοναδικό και τόσο τέλειο. Πλήρης.

Αγάπη είναι όταν νιώθεις χαμένη και δεν έχεις που να πας, αυτός να σου δείχνει τον δρόμο. Να σε οδηγεί και να φωτίζει την ζωή σου με την αύρα του. Να σε στηρίζει και να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Αγάπη είναι όταν δεν νιώθεις μόνος, όταν νιώθεις ότι παλεύεις για κάποιο που παλεύει για σένα. Είναι αυτός που κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει, με τα λόγια και τις πράξεις του. Και σίγουρα είναι αυτός που θα λες την πρώτη καλημέρα και την τελευταία καληνύχτα. Που θα θες να περιπλανηθείς μαζί του στο άπειρο, με το χέρι του να κρατά το δικό σου.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη ψάχνουν την αγάπη. Μπορεί να μην ήταν σήμερα η μέρα σου να την γιορτάσεις. Να θυμάσαι πως είναι καθοδόν, γιατί όλους μας περιμένει σε μια τυχερή στροφή. Να θυμάσαι πως κάποιοι θα σε χρησιμοποιήσουν, κάποιοι θα σε μάθουν, κάποιοι θα σε αγαπήσουν. Οι πιο σημαντικοί είναι αυτοί που θα σου βγάλουν τον καλύτερό σου… εαυτό, αυτούς να αγαπήσεις.

Υ. Γ Μπορείς να ανακαλύψεις την αγάπη στα 20, στα 30, στα 40. Μην σταματήσεις ποτέ να την ψάχνεις. Η αγάπη δεν έβαλε ποτέ χρονικά όρια… γιατί να βάλεις εσύ;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση