ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Θα σε ερωτευόμουν από την αρχή

Θα σε ερωτευόμουν από την αρχή… επειδή είσαι εσύ. Επειδή ακριβώς αξίζεις κάποιον που σε εμπνέει σε μεγαλύτερα πράγματα, ενώ σε αγαπά ακριβώς όπως είσαι. Αυτός είσαι εσύ! Θα γίνω ο καθρέφτης σου!

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ο τρόπος που με κοιτάς, ο τρόπος που μου χαμογελάς και ο τρόπος που με νοιάζεσαι. Αυτό θα ερωτευόμουν από την αρχή. Δεν μπορώ να σε κοιτάζω χωρίς να σε ερωτευθώ ξανά από την αρχή. Για όλα αυτά που με κάνεις να νιώθω. Που κοιτάς μέχρι το μέσα μου και ξέρεις πως νιώθω και τι θέλω να πω πριν βγουν οι λέξεις. Πριν καν σκεφτώ τις λέξεις που θέλω να πω εσύ ξέρεις.

Έχεις την μαγική ιδιότητα να με διαβάζεις. Σαν ανοικτό βιβλίο.

Όχι δεν είσαι τέλειος αλλά έχεις αυτό το κάτι, όταν με κοιτάς, που κάνει τη ψυχή μου να αγαλλιάζει. Μου αρέσει να μιλάω για τα πάντα και για το τίποτα μαζί σου. Και όταν γελάς με τους αδέξιους τρόπους μου και δέχεσαι τα υποτιθέμενα αστεία μου με σκλαβώνεις ακόμη πιο πολύ.

Θα σε ερωτευόμουν ξανά, για τον τρόπο που με φιλάς ή με αγγίζεις, ή για το γεγονός ότι δε φοβάσαι να μου δείξεις ότι είσαι ευάλωτος. Που δε θέλεις να ρισκάρεις να με χάσεις και που κάθε μέρα προσπαθείς να με κερδίσεις. Που είσαι πρόθυμος να κάνεις συμβιβασμούς, που προσπαθεί να γίνει κατανοητός.

Όχι δεν είσαι τέλειος, αλλά έχεις αυτό το κάτι που με κάνει να σε αγαπάω και να σε ερωτεύομαι κάθε μέρα από την αρχή. Είσαι αυτός που δεν φεύγει με το πρώτο εμπόδιο ή την διαφωνία. Αυτός που προσπαθεί να μείνει ξύπνιος για να βρει λύση σε οτιδήποτε με απασχολεί. Αυτός που θέλει να ακούσει όλα τα παράλογα που έχω στο κεφάλι μου.

Θα σε ερωτευόμουν από την αρχή… επειδή είσαι εσύ. Επειδή ακριβώς αξίζεις κάποιον που σε εμπνέει σε μεγαλύτερα πράγματα, ενώ σε αγαπά ακριβώς όπως είσαι. Αυτός είσαι εσύ! Θα γίνω ο καθρέφτης σου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου