ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Θα σ’ αγαπώ.... ακόμα

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

H μοίρα τους, τους το χρωστούσε. Δύο καρδιές που βασανίστηκαν στον χρόνο, ματωμένες. Αντάμωσαν. Πέρασαν καταιγίδες και φουρτούνες. Μέτρησαν τα όριά τους. Ανακάλυψαν τον εαυτό τους. Ξεκαθάρισαν τα θέλω τους. Έπεσαν και σηκώθηκαν, πόνεσαν είναι έτοιμοι να πάνε παρακάτω. Έσμιξαν τα χέρια. Είπαν θα τα καταφέρουν μαζί.

Πέρασαν τόσα και τόσα και ήρθε ο καιρός να τα αφήσουν πίσω τους. Το είχαν ανάγκη. Το αρχίζω από την αρχή δεν σημαίνει ότι αποκλείω το παρελθόν αλλά κτίζω στο παρών και προχωρώ. Φυλάω σαν φυλακτό ότι με έχει κάνει χαρούμενο και κόντρα σε ότι με πόνεσε βλέπω μπροστά.

Εμαθαν από τα λάθη τους. Είχαν ανάγκη από ένα στήριγμα, από αγάπη και θα έδιναν όλες τις δυνάμεις τους να το πετύχουν.

Οι κόσμοι τους αντάμωσαν σε αναπάντεχο χρόνο και τρόπο. Ήθελαν να είναι μαζί χωρίς ρωγμές και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δύο άνθρωποι, διαφορετικοί, που πίστεψαν ωστόσο ο ένας στον άλλο... που ορκίστηκαν ότι μαζί θα διώξουν τα σκοτάδια και θα δουν το φως. Ο καθένας περπατούσε στα δικά του ερείπια, κουβαλούσε τις δικές του σκιές. Υποσχέθηκαν να βάλουν γερά θεμέλια για να μην γίνουν όλα ξανά σκόνη και θρύψαλλα. Ήξεραν τις κακοτοπιές.

Δεν είχαν ψευδαισθήσεις. Είχαν θέληση. Να κλείσουν τις πληγές που άφησε ο χρόνος. Να δώσουν αγάπη για να πάρουν αγάπη. Πίστευαν στην δύναμη της ειλικρίνειας.

Δεν φοβάμαι να το παλέψω, της λέει. θα νιώθω πάντα τυχερή που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, του απάντησε. Περιμένοντας να έρθεις, του είπε, πάλεψα στα σκοτάδια μου και τα έσβησα ένα ένα... Μαζί σου θέλω μόνο φως, της είπε κουμπώνοντας την στην αγκαλιά του.

Δε θα τα παρατήσουν αυτή την φορά. Δε θα αφήσουν την ρουτίνα και το χρόνο να τους καταστρέψει τα συναισθήσματά τους. Θα το παλέψουν... Κάθε μέρα θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για αυτούς. Χάθηκε η μισή τους ζωή, έχουν ωστόσο την υπόλοιπη για να την ζήσουν γεμάτη αγάπη, κατανόηση και σεβασμό.

Υ.Γ Αφιερωμένο. Μετράνε μαζί ένα χρόνο. Με τα κάτω και τα πάνω τους. Με τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Είναι αποφασισμένοι να προσπεράσουν κάθε σκοτάδι για να δουν αγκαλιά το φως.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Sasha Freemind on Unsplash

Κλόουν…

Δεν επέτρεψε σε κανένα να δει το μέσα της. Το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο για να κρύψει την ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Eric Ward on Unsplash

Busy...

Δύσκολη… η αγάπη σε ένα κόσμο που είναι συνεχώς απασχολημένος, μου λέει.
Έλενα Αποστόλου