ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Θα ρίξει τα «κάστρα» του;

Βλέπεις το αναμμένο κάρβουνο και το πιάνεις με γυμνά χέρια; Αυτή το έκανε. Χωρίς καμιά προστασία μήπως και «τσουρουφλιστεί».

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Βλέπεις το αναμμένο κάρβουνο και το πιάνεις με γυμνά χέρια; Αυτή το έκανε. Χωρίς καμιά προστασία μήπως και «τσουρουφλιστεί». Η καρδιά της. Ήξερε ότι είχε απέναντί της τον άντρα παγίδα. Αφέθηκε ωστόσο στην γοητεία του, παρόλο που πάντα την εκνεύριζε η ρηχή συμπεριφορά του. Το παράδοξο ήταν ότι της άρεσε που κατέκτησε την προσοχή του.

Πάλευε μέσα της μην περάσει με «κόκκινο», τα όρια που την προειδοποιούσαν ότι θα φάει τα μούτρα της. Αγνόησε και την κολλητή, που της είπε, ότι αυτός ακολουθεί το «ούτε γάτος ούτε ζημιά» γιατί είναι δηλωμένος εργένης και ζητά απλά απόλαυση και… επιβεβαίωση. Της είπε ακόμα, πως είναι ατόφιος νάρκισσος, και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο «μέσο», προκειμένου να ισχυροποιήσει την εικόνα του.

Τα γνωρίζει όλα αυτά. Είναι εξάλλου φως φανάρι. Και όμως τον αφήνει να μπαινοβγαίνει στο μυαλό και στις σκέψεις της. Ανυπομονεί για το επόμενό μήνυμά του. Της αρέσει το «καψόνι»… της αναμονής των φειδωλών μηνυμάτων του. «Δεν στέλνω μηνύματα», της είχε πει. «Εσύ είσαι η εξαίρεση». Ένιωσε γοητευμένη, παρόλο που έβλεπε ότι βρισκόταν μονίμως ενωμένος στο messenger. Του στέλνει σήματα μορς τα οποία αυτός αγνοεί και έρχεται σε επαφή μαζί της εκεί που δεν τον περιμένει.

Γιατί, τότε, την αναστάτωνε, αφού ήξερε; Δικαιολόγησε τον εαυτό της ότι βαρέθηκε να πλήττει στη μοναξιά της, αφού εδώ και μήνες ήταν χωρίς σχέση. Ή μήπως επειδή ήθελε να ρίξει τα κάστρα ενός άντρα που δήλωνε ότι ποτέ δεν ερωτευόταν; Βασάνιζε το μυαλό της. Ήταν κοντά στην απάντηση…

Της ταίριαζε αυτή η μαζοχιστική συμπεριφορά. Ίσως γιατί ήθελε απλά να δοκιμάσει τα όριά της. Ίσως γιατί ήθελε ένα… παιχνίδι να απασχολεί το μυαλό της. Υποσχέθηκε, στην καρδιά της ότι θα ήταν προσεκτική. Εξάλλου ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς και αυτή πολλές φορές είχε τσαλακώσει τα συναισθήματά της για ανθρώπους που φαινομενικά το άξιζαν και έχασε, ελπίζοντας ότι ο τύπος αυτός, μπορεί να την… εκπλήξει. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ Ο έρωτας που θέλει τόλμη δεν κάνει για όλους ...

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Alex Iby on Unsplash

Επανάληψη (2)

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Επανάληψη

Και η λύση ίσως να είναι να δεις το έργο. Και αν το θυμηθείς στα μισά, να συνεχίσεις για να ...
Έλενα Αποστόλου