ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Τα ψέματα…

Kαι το παραμύθι ξεκινά κάπως έτσι… Ο «πρίγκιπας» γονατίζει μπροστά της και ζητά μια ευκαιρία να αποδείξει τον έρωτα και την αφοσίωσή του. Δήλωνε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την δυναμικότητά της. Ήξερε πως θα ήταν ένα φρούριο που δύσκολα θα έπεφτε η καρδιά της, αλλά το προσπάθησε. Το ήθελε πολύ.

Έδειχνε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ο καλύτερος εαυτός του σε πρώτο πλάνο. Ήταν εκεί, όταν εκείνη του έκλεινε την πόρτα από φόβο μήπως χάσει ξανά τον εαυτό της. Από δειλία, μέχρι να μαζέψει ξανά τα κομμάτια της. Και την περίμενε. Η επιμονή του την κέρδισε.

Ο χρόνος πέρασε και καταλάγιασε τον φόβο μέσα της, επούλωσε τις πληγές της και όταν πια κέρδισε την εμπιστοσύνη της, αφέθηκε. Χαλάρωσε στο πλάι του και του έδωσε την ευκαιρία που ζητούσε. Να της αποδείξει ότι ήταν σωστός. Ότι θα είναι εκεί για να της διώχνει τα σκοτάδια της, όπως της είχε πει.

Η «καταιγίδα» δεν άργησε να έρθει. Όταν του έδωσε ολόκληρο τον εαυτό της. Νιώθει ξανά προδομένη. Τρίτο πρόσωπο.

Της λέει ψέματα. Το ανακαλύπτει. Το ψέμα, φίλε, είναι όπως τα παυσίπονα. Κοιμίζουν για λίγο τον πόνο. Είναι εκεί. Μόλις, σταματήσει η δράση τους, ο πόνος επιστρέφει… Ξέρεις, κακώς σε έπιασε το «πονοκεφάλιασμα» εκείνη την πρώτη φορά. Ήξερες ότι όλα ξεκινούν από μια κουβέντα, ένα follow σε άτομα που ίσως γνώρισες κάπου και ένιωσες πως αν ήσουν single θα ήταν όλα αλλιώς. Kαι όμως δεν είσαι. Γιατί; Γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη να τα τινάξεις όλα στον αέρα παίζοντας ρωσική ρουλέτα;

Της ζητά γονατιστός συγνώμη. Ορκίζεται πως δεν έγινε τίποτα. Και όμως… υπάρχουν επιπτώσεις. Και αυτός έχει ήδη θρυμματίσει το μέσα της. Την εμπιστοσύνη της. Δύσκολα θα ξανακολλήσει το γυαλί. Κλείνει τα μάτια και ζητά απαντήσεις.

Υπόσχεται στον εαυτό της ότι κανείς δε θα μπορέσει να την ρίξει ξανά κάτω και αν δεν μπορεί να το αποφύγει δηλώνει έτοιμη να σηκωθεί πιο γενναία αυτή τη φορά και να διεκδικήσει την ευτυχία της… ακόμη και χωρίς αυτόν.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση