ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Σπάνια, αλλά συμβαίνει

Eπίλεξε τον. Θα τον ξεχωρίσεις από το μεγάλο χαμόγελο και τα φωτεινά μάτια.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Μπορεί να μην είσαι η πρώτη ή η μόνη που αγάπησε. Σημασία έχει ότι ξέρει να αγαπά ξανά και ξανά, χωρίς να σκαλώνει στο παρελθόν του. Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει και να φάει τα μούτρα του φτάνει να ζει στιγμές γεμάτες αλήθεια.

Επιλέγει εσένα.

Να δοκιμάσει ξανά τον έρωτα. Κανείς, να ξέρεις, δεν επιλέγει τον πόνο. Κανείς δεν επιλέγει το τέλος. Έρχεται μόνο του κάποιες φορές γιατί ζορίζεται να σου δείξει το δρόμο για το παρακάτω.

Κάνε όμως και εσύ την επιλογή.

Είναι μπροστά σου. Μόνη βαλτωμένη ή με παρέα να τρέχεις με χίλια; Φοβάσαι την ταχύτητα μήπως συγκρουστείς ξανά μετωπικά με τον πόνο; Ή ακολουθείς την καρδιά σου για να νιώσεις ζωντανή;

Επέλεξε:

Nα είσαι με κάποιον που αποζητά την παρέα σου. Που του λείπεις. Που ενδιαφέρεται για σένα. Που θέλει να είσαι καλά, όλες τις ώρες. Και μόνη και μαζί του. Που να έχει έγνοια την καρδιά σου και εσένα. Που να σε αγαπά χωρίς να ξέρεις το πώς και το πότε. Που να είναι εκεί μαζί σου χωρίς εγωισμούς και ανασφάλειες. Που να σε εμπιστεύεται. Που να είναι φίλος και κολλητός σου. Που να σε θαυμάζει. Που να είναι περήφανος για σένα. Που να είναι και καλός εραστής.

Αν τον βρεις, κράτα τον σφιχτά σαν φυλαχτό. Και ανταπόδωσε την αγάπη από ανάγκη και όχι για να επιστρέψεις το καλό.

Να θυμάσαι:

Τους συναντάς αυτούς τους ανθρώπους, που αντί να σε κάνουν να τους δεις ακριβώς όπως είναι και να τους δεχτείς με ανοιχτές αγκάλες στη ζωή σου, τους αφήνεις να τους πάρει το… κύμα. Από εγωισμό, από αδιαφορία, από λάθος στιγμή. Μην κάνεις το ίδιο λάθος.

Δώσε μια ευκαιρία.

Ανταπόδωσέ του την αγάπη, νιώσε την ευλογία να είσαι με κάποιον που έχει να σου δώσει πολλά και πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του. Δεν είναι εύκολο. Και είναι, ναι, σπάνιο να βρεθεί στον δρόμο σου. Θα τον ξεχωρίσεις από το μεγάλο χαμόγελο και τα φωτεινά μάτια. Μπορεί να μην έχουν το χρώμα του πράσινου που τόσο σου αρέσει… αλλά θα είναι εκεί να κοιτάνε μόνο εσένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...