ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Rewind τις στιγμές

Να άφηνε πιο έντονα σημάδια στην μνήμη της.

Ήταν από τις στιγμές που ήθελε να ζει και να ξαναζεί. Βασικά να ζει. Ένιωθε ότι «ανέπνεε» για πρώτη φορά μετά από χρόνια «ασφυξίας». Θα ήθελε να μπορούσε να κάνει rewind, θα προσπαθούσε να σταματούσε τον χρόνο εκεί στην αγκαλιά του. Να ζούσε περισσότερο εκείνες τις στιγμές μαζί του.

Να άφηνε πιο έντονα σημάδια στην μνήμη της.
Να είχε το ένα ακόμη φιλί, το ένα ακόμη άγγιγμα, εκείνο που το έχει ανάγκη για να συνεχίσει την υπόλοιπη ζωή της στην «γυάλα» της. Ναι ζούσε, μέσα από τα παιδιά της, αλλά όχι για την ίδια. Θα ήταν άδικο να τους πληγώσει, επειδή η ίδια είχε ανάγκη την παρουσία του στην ζωή της. Δε μπορούσε να τους το κάνει αυτό, να πληγώσει όσους δεν χωρούσαν στην «εξίσωση» έρωτας.

Βασανιζόταν με τις σκέψεις της.
Πρώτη φορά στη ζωή της δεν μπορούσε να κουμαντάρει τις επιθυμίες της και αφέθηκε εκείνο τον Αύγουστο, τον δικό τους, που θα τους ακολουθεί πάντα σαν φάντασμα. Και τους δύο. Το ξέρει. 

Τα πάντα έγιναν χωρίς πρόγραμμα.
Ένα ολόγιομο φεγγάρι που αντάμωσαν στην παραλία του νησιού. Χωρίς να μιλήσουν ήξεραν τα πάντα. Πως το φιλί δεν το επιδίωξαν αλλά έτυχε… Πως όλα έγιναν μαγικά σαν να τους ένωσε η μοίρα. 

Και ύστερα;
Προσγειώθηκαν στην σκληρή πραγματικότητα, στη ζωή τους. Πόσο σκληρό, στα 40 κάτι τους, να βρίσκουν αυτό που έψαχναν πάντα. 

Την ανάσα τους…
Αυτήν που στην τελική δεν είχαν δικαίωμα να «πάρουν» γιατί ήταν εγκλωβισμένη σε ένα άλλο κόσμο, που ήξεραν πως δεν είχαν το δικαίωμα να αλλάξουν. 

Δεν θα ξεχάσει ποτέ. Δεν ήθελαν να πουν «αντίο».
Τα χείλη τους έκαιγαν από τα λόγια που εκστόμιζε η ψυχή τους. Τόσο αληθινά και τόσο πρωτόγνωρα που θα τα κρατούσαν για πάντα φυλακτό μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Υ. Γ Πόσα παιχνίδια παίζει η ζωή. Σε φέρνει κοντά στο άλλο σου μισό, όταν δεν μπορείς να συμπληρώσει όλο σου το «είναι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Alex Iby on Unsplash

Επανάληψη (2)

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Επανάληψη

Και η λύση ίσως να είναι να δεις το έργο. Και αν το θυμηθείς στα μισά, να συνεχίσεις για να ...
Έλενα Αποστόλου