ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ραγισμένη καρδιά

Κάποιες ιστορίες είναι να παραμένουν στην αρχή... στο «μια φορά και έναν καιρό ήταν δύο νέοι που αγαπιόντουσαν σφόδρα»

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Στη ζωή της έμαθε ο «τολμών νικά» για αυτό στα 30 φεύγα της τόλμησε να αφήσει κάποια αισθήματα που τα έκρυβε στο χρονοντούλαπο της ψυχής της να βγουν στην επιφάνεια. Πάλι. Εξάλλου την είχαν πονέσει ξανά και ξανά και ήθελε να τα «πνίξει». Κι όμως ήταν στην φάση που δεν μπορούσε να τα ελέγξει.

Πάθος, έρωτας, αγάπη, πόνος. Τα έζησε όλα μαζί του, εξάλλου. Όλα στο μάξιμουμ. Η ζωή της μια ευθεία γραμμή χωρίς αυτόν. Της λείπει. Είχαν κουραστεί το πήγαινε-έλα και είπαν να κρατηθούν μακριά. Όταν ο ένας από τους δύο «τσάκιζε» έδινε σήματα μορς και ο άλλος ανταποκρινόταν για τον ίδιο φαύλο κύκλος, αφού τα ζούσαν όλα σε επανάληψη. Πάθος, έρωτα, αγάπη, πόνος. Ήξεραν πως μια ματιά τους θα αναζωπύρωνε την πυρκαγιά που είχαν μέσα τους. Και κρατούσαν τα «σπίρτα» για να βάλουν μπουρλότο.

Ήταν λες και η μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεπε καταιγίδες και χαλάζι και συ αλαφροίσκιωτη, βγαίνεις «γυμνή» και ξυπόλητη στη βροχή χωρίς να πάρεις ομπρέλα για προστασία. Στις πόσες ευκαιρίες τα παρατάς; Στα πόσα λάθη καίγεσαι; Στις πόσες ευκαιρίες τα παρατάς;
Το τέλος προδιαγράφεται το ίδιο, όπως πάντα. Πόνος, θλίψη. Το τέλος έρχεται πάντα με μια μεγάλη σιωπή, μια μίξη έρωτα και εγωισμού, με ένα «φανερό» κρυφοκοίταγμα από την κλειδαρότρυπα, ένα like, ένα τραγούδι και πολύ πόνο. «Δεν έχει σημασία, ποιος φεύγει πρώτος», της είχε πει, «ο πόνος είναι τεράστιος και δεν μοιράζεται στα δύο», κατέληξε.

Φιλενάδα, κάποιες ιστορίες είναι να παραμένουν στην αρχή... στο «μια φορά και έναν καιρό ήταν δύο νέοι που αγαπιόντουσαν σφόδρα». Κάθε φορά που συναντιέστε και χωρίζετε γιατί δεν υπάρχει η επιλογή του «μαζί» σας βρίσκει να χαλάτε ότι πιο σημαντικό ζήσατε. Τον πρώτο έρωτα, την πρώτη αγάπη. Λειτουργείτε στην αρχή ο ένας στον άλλο ως απινιδωτής κάθε φορά που η καρδιά σας «σταματά» και όταν της βάζετε μπρος για να την θεραπεύσετε, τον αποσυνδέετε. Της προκαλείτε μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί μια ραγισμένη καρδιά δυσκολεύεται να συνεχίσει να κτυπά.

Υ.Γ Το έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα δεν ταιριάζει σε όλα τα παραμύθια.

https://www.youtube.com/watch?v=0le65Jq0adI

Μότο
Κάποιες ιστορίες είναι να παραμένουν στην αρχή... στο «μια φορά και έναν καιρό ήταν δύο νέοι που αγαπιόντουσαν σφόδρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

photo by Unsplash

Ήρθε η ώρα

Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις
Έλενα Αποστόλου
Photo by kaleb tapp on Unsplash

Η μισή αλήθεια

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου