ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Πρόσεχε μη χάσεις τη συχνότητα

Δεν μπορεί να γράψει το ''to be continued'' λέει χωρίς συχνότητα. Και πώς εκπέμπει; Με μορς;

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Βρήκε σήμα μα έχασε συχνότητα. Πω ρε φίλε. Αν σου έλεγαν βγαίνεις απόψε πρεμιέρα δηλαδή τι θα τους έλεγες; Δεν ξέρω πέθαναν τα ραδιοκύματα αναμένατε για την κηδεία και επανασυντονιζόμαστε; Ερασιτεχνικό. Οκ δεν θα το έκανες το ξέρω τόσο επιπόλαια. Αλλά όντως τι θα έλεγες αν απόψε έχανες την πρεμιέρα; Ότι συμβαίνουν κι αυτά. Να έχουμε σήμα αλλά όχι συχνότητα. Δεν πεθανάμε δα. Λίγη ώρα να επανασυντονίσουμε τους πομπούς.

Μα δεν γίνεται. Χάνεται η αξιοπιστία με αυτές τις κινήσεις. Κι αν το κοινό γυρίσει την πλάτη; Είχε βγει από μέσα της ο μέγα παραγωγός που σκεφτόταν το κοινό και τα έξοδα που ίσως πάνε χαμένα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες μου απάντησε χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κινήσεις επιδιόρθωσης. Έβλεπε από μακριά και ήξερε πώς θα επανέλθει ο συντονισμός. Πάντα πάμε και τα επαναφέρουμε όλα στο ίδιο λεπτό, μας βλέπουν πεντακάθαρα και δεν προλαβαίνουμε να δούμε τον τρόπο που το κάνουμε εμείς οι ίδιοι μου λέει. Οκ, με κλειστά μάτια δηλαδή δίνουμε ξανά σήμα, διερωτάται κανείς (!). Εσένα δηλαδή τι σε νοιάζει αν δίνουμε με κλειστά ή ανοικτά μάτια το σήμα. Αφού βλέπουν και μάλιστα πεντακάθαρα, γιατί να έχουμε πρόβλημα.

Όντως γιατί να έχουμε πρόβλημα, αναρωτήθηκα χωρίς ωστόσο να το ομολογήσω. Και τώρα τι δηλαδή, θα φτιάξουμε οδηγίες χρήσεως ή απλά θα καταγράψουμε βήματα;

Δεν μπορεί να γράψει το ''to be continued'' λέει χωρίς συχνότητα. Και πώς εκπέμπει; Με μορς;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by mohammad alizade on Unsplash

Ο ωκεανός της

Έχει να κάνει με τον εαυτό σου που τον δίνεις ολοκληρωτικά, δίχως να λογαριάσεις τι έδωσες ...
Έλενα Αποστόλου