ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Ποτέ δεν είναι αργά...

Όταν η αγάπη επιστρέφει… υπενθύμισέ της ποιος είσαι, που ήσουν και ποιος δεν έχεις γίνει ακόμα. Ότι ήσουν μισός χωρίς αυτήν

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Όταν η αγάπη επιστρέφει… μη ρωτάς ποτέ γιατί έφυγε, ρώτα γιατί είναι τώρα εδώ. Κράτα την λίγο πιο κοντά σου και πιο έντονα, δώσε της περισσότερη σημασία, μίλα της με γλυκόλογα, φίλα την ακόμη πιο πολύ.

Πες της ότι δε θα την εγκαταλείψεις ποτέ. Ότι ήρθε για να σε σώσει από εκείνα τα οδυνηρά μέρη που δεν γνώριζες ότι θα μπορούσες να ξεφύγεις. Και τώρα σου δείχνει τον δρόμο. Κανάκεψέ την. Γιατί αυτή η αγάπη, θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ολόκληρος.

Όταν η αγάπη επιστρέφει… υπενθύμισέ της ποιος είσαι, που ήσουν και ποιος δεν έχεις γίνει ακόμα. Ότι ήσουν μισός χωρίς αυτήν. Ότι σου έχει λείψει. Ότι δεν είχε καθρέφτη να δείξει καλά τον εαυτό σου, αλλά έβλεπες πάντα ένα είδωλο σε ένα καθρέφτη θρύψαλα. 

Πες της ότι όσο έλειπε ήταν πολύ οδυνηρό. Ότι έχεις ταρακουνηθεί τόσο που διαλύθηκε ο εγωισμός σου, έσπασε η καρδιά σου.  Πες της ότι την περίμενες και ότι δε θα πας πουθενά ξανά κάπου χωρίς αυτή γιατί είναι τα πάντα σου.

Όταν η αγάπη επέστρεψε… αφέθηκε στα χέρια του. Παρά το φόβο και την αβεβαιότητα, του είπε πώς είναι πρόθυμη να τα ζήσουν όλα μαζί, ξανά, κάνοντας μια νέα αρχή και συνεχίζοντας από εκεί που έμειναν αρκεί να κρατά ο ένας σφικτά το χέρι του άλλου.

Υ.Γ Μη δώσεις ψεύτικες υποσχέσεις. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Πάντα υπάρχουν λόγοι που θα λυγίσεις, θα εγκαταλείψεις όμως αν υπάρχει αγάπη θα επιστρέψεις πιο σίγουρος να διεκδικήσεις και να κερδίσεις όσα υπέροχα παρολίγο να χάσεις. Ποτέ δεν είναι αργά.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

photo by Unsplash

Ήρθε η ώρα

Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις
Έλενα Αποστόλου
Photo by kaleb tapp on Unsplash

Η μισή αλήθεια

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου