ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Πόσο σπουδαίο είναι να νοιάζεσαι…

Μια ευθεία γραμμή… και στο γκρίζο σου εμφανίζεται ένα μικρό φως. Ήταν η «υποψήφια» αγάπη. Κάτι νέο που έρχεται στη ζωή σου και δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ή αν θα το αφήσεις να εξελιχθεί. Μην του κλείσεις την πόρτα επειδή δε θα σου μοιάζει τέλειο. Άφησε το να μπει, να εξελιχθεί και να σου διδάξει ότι είναι το ομορφότερο συναίσθημα, αν αφεθείς.

Αν είναι αυτό που αξίζει…

Θα νιώσεις ότι μπορεί να λιώσει τον πάγο μέσα σου, θα σου δώσει την λάμψη αυτήν που έβλεπες στους άλλους, την ενέργεια που σε εγκατέλειψε. Θα σε καλομάθει. Θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ξεχωριστά. Θα παλεύει για σένα.

Θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να είναι η αγάπη.

Ότι υπάρχει… σε ένα κόσμο που επιλέγει την απόσταση. Ότι υπάρχει ελπίδα… εκεί που νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο για σένα.

Όταν βρεις το σωστό άτομο, δε θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις αυτό που είσαι ή να προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος άλλος. Θα αγαπήσει εσένα. Θα αγκαλιάσει αυτό που είσαι με τις ιδιαιτερότητες, τις ιδιομορφίες και τις ατέλειές σου. Θα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι αρκετά καλός χωρίς να δίνεις παράσταση.

Κάπως έτσι γίνονται όλα μαγικά… μια χαραμάδα χρειάζεται.

Πότε άρχισε, πως άρχισε δεν πολύ κατάλαβε. Χρειαζόταν αυτή η μαγική στιγμή. Και την είχαν. Ο σωστός χρόνος, του είπε. Η μεγάλη ανάγκη, της απάντησε. Η σωστή προσέγγιση. Η θέληση, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Την «εξημέρωσε» όπως ζήτησε η αλεπού από τον Μικρό Πρίγκιπα. Και όταν έγινε, δεν ήταν μια αλεπού όπως εκατομμύρια άλλες. Αλλά η δική του. Επικοινωνία. Το κλειδί. Επένδυσε τον χρόνο του σε αυτήν και αυτή τον δικό της. Και όλα άλλαξαν. Αυτή την μαγική στιγμή που την είχαν τόσο ανάγκη.

Τον άφησε να μπει στη ζωή της να την διεκδικήσει και να της δείξει πόσο σπουδαίο είναι να νοιάζεσαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση