ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Πόλοι μπαταρίας...

Όλα στην επιφάνεια. Ανοικτά χαρτιά. Όπως δεν έκανε ποτέ. Είχε δύο επιλογές

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Θετικό και αρνητικό, όπως τους πολους της μπαταρίας που όταν έρθουν σε επαφή παράγουν ενέργεια. Κάπως έτσι ένιωθε όταν βρισκόταν μαζί του. Είχαν αυτή την απίστευτη οικειότητα και ενεργούσαν λες και είχε ο ένας τον άλλο στη ζωή του για χρόνια. Ήξερε πότε θα μιλήσει και τι θα πει, πότε θα γελάσει, πότε θα κρύψει τις λέξεις πίσω από το βλέμμα. Το ίδιο ένιωθε και αυτός.

Μαζί του επέλεξε να αποκαλύψει τη ψυχή της, ήξερε ότι θα την κρατήσει απαλά στα χέρια του. Μαζί του επέλεξε αλήθειες που δεν ξαναείπε. Συναισθήματα που φοβόταν να νιώσει. Όνειρα που δεν τολμούσε να κάνει.

Όλα στην επιφάνεια. Ανοικτά χαρτιά. Όπως δεν έκανε ποτέ. Είχε δύο επιλογές. Να φοβηθεί από την δύναμη του μαγνήτη που την τραβούσε κοντά του και να τον αποφύγει ή να αφεθεί, να συνδεθεί και να γίνει ένα μαζί του. Επέλεξε τον δρόμο της αλήθειας του γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Μονόδρομος. Κάθε βήμα γινόταν όλο και πιο κοντά του.

Τον αγαπούσε χωρίς να τον ξέρει. Αγαπούσε την ιδέα του πολύ πριν τον γνωρίσει. Τον αγαπούσε με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του. Η σύνδεση μαζί του, μου λέει, είναι τόσο δυνατή, αναπνέεις διαφορετικά τώρα και κάθε κύτταρο σου καίγεται, την ίδια ώρα που σου προκαλεί αυτή την ηρεμία και την γαλήνη που δεν είχες γνωρίσει ποτέ. Νιώθεις, μου λέει, ότι ολόκληρος ο κόσμος σου είναι διαφορετικός. Και όμως είσαι σπίτι. Και είσαι ευτυχισμένος. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Όταν νιώθεις ότι είσαι με τον σωστό άνθρωπο η αγάπη έρχεται αβίαστα γρήγορα και νιώθεις περισσότερο από ποτέ ο εαυτός σου. Δεν αγχωνόταν για τον χρόνο που ήταν λίγος, ήταν αρκετός για να δει τη ζωή της στα μάτια του. Θα το ρισκάρει. Δακρύζει. Αυτή τη φορά από ευτυχία. Κοιτά ψηλά στον ουρανό και ευχαριστεί για όλους όσοι πέρασαν από την ζωή της και δεν έμειναν, αυτούς που την έκαναν πιο δυνατή κάνοντας χώρο στη ζωή της για το όμορφο και το μεγάλο, τον πραγματικό έρωτα.

μότο

Μαζί του επέλεξε να αποκαλύψει τη ψυχή της, ήξερε ότι θα την κρατήσει απαλά στα χέρια του. Μαζί του επέλεξε αλήθειες που δεν ξαναείπε. Συναισθήματα που φοβόταν να νιώσει. Όνειρα που δεν τολμούσε να κάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...