ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Πες την συγνώμη που χρωστάς.

Πες συγνώμη και στον εαυτό σου. Χρειάζεται για την εξιλέωση.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Η ζωή είναι πολύ μικρή για εκκρεμότητες, για συναισθήματα που δεν αφέθηκαν, για σ’ αγαπώ που δεν έγιναν πράξεις, για αγκαλιές που έμειναν στο περίμενε, για λόγια που έμειναν ανείπωτα, για συγνώμες που έμειναν στο περίμενε...

Πες εκείνη την συγνώμη που ήθελες. Άσε την, να σε διδάξει, άσε την να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, άσε την να σε εμπνεύσει. Άσε την να σε διαλύσει και να σε ξανακτίσει. Μια συγνώμη, αν την λες από την καρδιά σου, είναι πάντα αρκετή για να επουλώσει πληγές. Ακόμα και τις δικές σου.

Πες συγνώμη και στον εαυτό σου. Χρειάζεται για την εξιλέωση. Για τις στιγμές που δεν ήσουν ειλικρινής μαζί του, που φέρθηκες παράλογα, που πλήγωσες ή για τις τόσες φορές που επέτρεψες σε κάποιον άλλο να σε πληγώσει.

Ζήτα την συγνώμη που χρωστάς, για τα λόγια που είπες χωρίς να τα εννοείς. Για τις πράξεις που δοκίμασαν τις αντοχές του άλλου, χωρίς να το καταλάβεις. Για τις στιγμές που παραφέρθηκες χωρίς να το σκεφτείς.

Προλαβαίνεις. Μην αφήσεις τον εγωισμό να σε κρατά μακριά. Ούτε τον φόβο για την απάντηση που θα πάρεις. Πόσα βράδια βούλιαξες στην μοναξιά σου από ατολμία; Πόσα βράδια πόνου μέτρησες όσο και να το ήθελες; Κάνε το.

Κανείς δεν γύρισε το κεφάλι σε κάποιον που ζητά συγνώμη. Γιατί αυτό που ζητά συγνώμη βάζει τα αισθήματά του πάνω από τον εγωισμό του και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Από την άλλη φίλε, να είσαι αυτός που θα μάθει να συγχωρεί. Πρόσεξε. Αυτόν που αξίζει. Στις συγνώμες που επαναλαμβάνονται για τα ίδια λάθη, ξανασκέψου το. Στις τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες, λογικέψου. Γιατί την συγχώρεση που χρώσταγες την έχει ήδη δώσει...

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Julia Joppien on unspalsh

Το μάθημα…

"Κοίταξε στον καθρέφτη σου, της λέω. Ξέρεις την αλήθεια. Παραδέξου πως αυτός, δεν ήταν για ...
Έλενα Αποστόλου
Η αγάπη... ξέρει

Η αγάπη... ξέρει

Δώστε μια ευκαιρία στο συναίσθημα. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει και η αγάπη να σας θεραπεύσει… ...
Έλενα Αποστόλου