ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Ορφανές καληνύχτες*

Για την ιστορία και προκειμένου να μην μπερδευτούν τα μπούτια ημετέρων. «Καλημέρες», «καληνύχτες», φίλε, δεν θέλουν ανταπόκριση. Ο δέκτης υποχρεούται να απαντήσει, σε περίπτωση που έκανες και ασυρματιστής στα χακιά σου νιάτα, όταν το μήνυμα εμπεριέχει μηνύματα τύπου «Σ’ αγαπώ», «Μου λείπεις» και πρώτο στη λίστα, κόκκινου σήματος το εξής: «Μακριά μου, είσαι καλά;».

Στ’ άγραφα πάει το μακριά μου, κράτα το είσαι καλά. Και αφού έλαβε τέλος η μίνι παρουσίαση των προτάσεων υψίστης σημασίας, πάω σε σένα τον πολύ βαρύ και όχι τύπο. Ναι, εσένα, που νομίζεις ότι όλα εννοούνται και οποιαδήποτε επανάληψη είναι απλά βαρετή. Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως και ανακουφίσεως, πάσης καψούρας και ανάγκης υμών.

Το μυαλό της δεν ήταν και πολύ μακριά, αφού δεν πέρασε νύκτα που να μην του πει «καληνύχτα» και ας δε το ήξερε αυτός… Εκεί που γαλήνευε το μέσα της, ήταν λες και αυτός το υποψιαζόταν και έκανε την εμφάνισή του Φάντης Μπαστούνι, για να γυρίσει το παιχνίδι ξανά πάνω του. Και η εμφάνιση, ήταν ωσάν κουνούπι ντάλα καλοκαίρι. Δηλαδή, ενοχλητική. Να την, πετιέται η τσαχπινιά όμως… ενοχλητική και απαραίτητη για την καρδιά της που διψούσε για λίγο ακόμα έρωτα μαζί του… στο παρασκήνιο.

Στον δικό του αναβρασμό ήταν η ώρα της γαλήνιας επιβεβαίωσης που αυτή ήθελε. Στα δικά του ηλιοβασιλέματα ήταν οι δικές της χαραυγές όλο υποσχέσεις. Κι ας ήθελε να του πει να φύγει. Ήθελε να τον διώξει γιατί κουράστηκε τα πήγαινε έλα του. Ήθελε να πει αντίο στο «όλο της το είναι» για να της μείνει ξανά το μισό, με αυτό που έμαθε να ζει χρόνια τώρα.

Ήθελε να κρατήσει τις στιγμές τους φυλακτό και να συνέχιζε από την αρχή. Ωστόσο απαντούσε στις μπερδεμένες καληνύχτες του, ανά εξάμηνο που εμφανιζόταν σαν φάντασμα, και δε της έκανε καρδιά να του πει αντίο. Και ας κουράστηκε τις χλωμές νύχτες της του αποζητώντας μια καλημέρα χορτάτη.

Υ.Γ Καληνύχτα είχε πει ώσπου και ξημέρωσε, μα δεν είχε τη γλυκιά γεύση της δικιάς του ενόχλησης κι αυτό τη μάτωσε…

Δείτε σχετικό video clip πιο πάνω.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X