ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Όλα ξεκινούν από το βλέμμα...

Πόσο όμορφοι είναι αυτοί οι άνθρωποι... που δείχνουν καλοσύνη και αγάπη.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ήθελε να βρει ένα ζευγάρι μάτια, για να χαθεί μέσα τους. Να μπορεί να «ρίξει» μέσα από αυτά, μια ματιά στο μέλλον... ένα μέλλον όπου θα έτρεχε πάντα κοντά του στο τέλος μιας εξαντλητικής μέρας για να βρει καταφύγιο και νιώσει ασφάλεια στην αγκαλιά του.

Θα ήθελε να μπορούσε να δει ένα μέλλον μαζί του, ευχόταν να ήταν αυτός το τελευταίο άτομο που θα έβλεπε πριν κλείσει τα μάτια της το βράδυ και το πρώτο που θα κοιτούσε το πρωί. Κάθε πρωί για όλη της την ζωή.

Όταν τον πρωτοκοίταξε στα μάτια ήξερε. Είχε αυτό το παράξενο συναίσθημα μέσα της, ότι ταιριάζουν απόλυτα σαν παζλ. Δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστα λεπτά για να το καταλάβει. Ένστικτο. Σ’ αυτό το βλέμμα ένιωθε ασφάλεια, ζεστασιά, ευτυχία, χαρά. Δεν ήξερε το πως και το γιατί αλλά το ένιωσε. Πως είναι δυνατόν μέσα σε μια στιγμή να νιώσει μια αιωνιότητα συναισθημάτων, τι στιγμή που μπορεί να είσαι με κάποιον άλλον χρόνια και να μην νιώθεις παρά ένα τεράστιο κενό;

Και ύστερα; Το βλέμμα του της χαίδεψε την ψυχή. Είναι ωραίο εξάλλου όταν κάποιος σου δείχνει ότι νοιάζεται πραγματικά, όταν σου λέει πόσο ξεχωριστός είσαι και θέλει να μάθει τα πάντα για σένα. Ναι όλα ξεκινούν ακριβώς με ένα βλέμμα. Αν κοιτάξεις βαθιά στον άλλον... ξέρεις. Αν αυτή η ματιά, θα καταλήξει κάπου ή αν θα γυρίσεις το κεφάλι κάπου αλλού.

Πόσο όμορφο είναι αλήθεια όταν κάποιος έρχεται στη ζωή σου, ξαφνικά και απροσδότητα και θέλει να μείνει για πάντα. Να σε μάθει, να σε ζήσει, να σε αγαπήσει. Πόσο όμορφοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί που μας κάνουν να αισθανόμαστε τόσο μοναδικοί και απίστευτοι. Που μας βγάζουν τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτοί που δείχνουν καλοσύνη και αγάπη. Ίσως είναι αυτοί που έχουν περισσότερη ανάγκη και ξέρουν πως να θεραπεύσουν μια πληγωμένη καρδιά, ξεκινώντας πρώτα... από τη δική τους. Με αγάπη...

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

photo by Unsplash

Ήρθε η ώρα

Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις
Έλενα Αποστόλου
Photo by kaleb tapp on Unsplash

Η μισή αλήθεια

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου