ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Οι ευχές

Κάνει ευχές στα πεφταστέρια και σβήνει κεριά κάνοντας παύση στη γενέθλιά της τούρτα. Κάθε χρόνο, έχει μια μόνιμη ευχή: να είναι όποιος αγαπά γερός. Η δεύτερη είναι αναλόγως εποχής και προτιμήσεων και πάει λέγοντας. Με σειρά προτεραιότητας οι ευχές. 1,2,3,4. Το νούμερο 1 κρατημένο από πάντα. Άρα πάμε παρακάτω.

Ευχήθηκε με όλη της την δύναμη η ζωή της από ταπεινό χαμομηλάκι να εξελιχθεί σε… jack in the box, όλο εκπλήξεις, όπως τον αγαπημένο Jack των παιδικών μας χρόνων που πεταγόταν με ελατήριο από κάθε κουτί που ανοίγαμε. Υποσχέθηκε πως φέτος θα βάλει «τέρμα πια στα δάκρυα». Και δεν αναφερόταν σε διαφήμιση σαμπουάν για παιδική ηλικία.

Της λείπει ένα κομμάτι από το παζλ για να είναι ευτυχισμένη. Τι κι αν πίστευε πάντα ότι η ευτυχία είναι σφηνάκια. Της άρεσαν τα σφηνάκια. Και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει που θέλει να πιει όλο τον Βόσπορο!

Θέλει έρωτα. Παρόλο που όλες οι προγνώσεις της ερωτολογικής υπηρεσίας έκαναν λόγο για ασθενείς ανέμους με κυρίως αίθριο καιρό στα προσήνεμα και χαμηλά μποφόρ σε όλες τις παράλιες πόλεις. Μάλλον ξέφυγαν των προβλέψεων τα υπήνεμα και τα ορεινά. Θα πάει λοιπόν σκέφτηκε σε περιοχές που συνδυάζουν ορεινά και θάλασσα που λατρεύει. Το φυλάει για αρχές Σεπτεμβρίου, σαν υπόσχεση στον εαυτό της να αλλάξει σκηνικό, μπας και αλλάξει και η τύχη της.

Της είπα να το πάει αλλιώς. Να βγάλει την ντίβα μέσα της. Παραμένει σταθερή ωστόσο τις απόψεις της. «Θα προσέξει εμένα, χωρίς να έχω βάλει πάνω μου το καρναβάλι του Ρίο για να του τραβήξω την προσοχή» μου απαντά.

Θα σου μιλήσω ειλικρινά αγαπημένη μου, μου είπε. Ακολούθησα πιστά τις συμβουλές σου και έκανα κοντρόλ τις ευχές μου. Έβαλα στο νούμερο 1 εσάς που αγαπώ, όπως πάντα, αυτό δεν αλλάζει. Στο 2 έβαλα την καριέρα μου. Στο 3 έβαλα την ευτυχία. Στο 4 έβαλα το πάθος και τον έρωτα.

Υ.Γ Έφτιαξα… ποπ κορν, και βλέπω μια ταινία στο κανάλι 2345 περιμένοντας φέτος να δω κάτι καλό από την φιλενάδα...

Δείτε σχετικό video clip πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
blog  |  γενέθλια  |  ευχές  | 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X