ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Να τον περιμένεις…

Kατέβασε τα ρολά… έκλεισε λέει και τα παντζούρια της καρδιάς της

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Kατέβασε τα ρολά… έκλεισε λέει και τα παντζούρια της καρδιάς της. Καλύτερα, μου λέει, μόνη. Κουράστηκε να δίνει την ψυχή της στους περαστικούς, θέλει κάποιον που να μην έχει αλερετούρ εισιτήριο. Θέλει αυτόν που θα έρθει και θα θέλει να μείνει για πάντα στη ζωή της.

Να τον περιμένεις, της είπα. Θα είναι αυτός που θα ρίξει τους τοίχους σου, για να μπει φως. Θα σε κυνηγήσει, θα κάνει μια συνηθισμένη στιγμή να φαίνεται μαγική. Θα είναι αυτός που θα δίνει το πολύ του για το λίγο σου. Θα θέλει να σε μάθει από την αρχή. Θα σε εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Θα τον εμπιστεύεσαι και συ.

Να τον περιμένεις, της είπα. Θα τον καταλάβεις στο πλήθος. Θα είναι διαφορετικός. θα είναι ο σύντροφος και ο καλύτερός σου φίλος. Θα θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη. Θα είναι δοτικός και αγαπησιάρης. Θα σε βάλει στο κέντρο του σύμπαντός του.

Να τον περιμένεις, της είπα. Θα σου κάνει κομπλιμέντα ακόμη και όταν είσαι με μακό μπλουζάκι και θα σε αποθεώνει όταν φοράς τα καλά σου. Θα σου μιλά γλυκά όλες τις ώρες της ημέρας και όχι όταν θέλει κάτι από σένα.

Θα είναι ο εαυτός του. Δε θα σου λέει ψέματα. Δε θα έχει ανάγκη να βγει έξω χωρίς εσένα. Θα νιώθει πλήρης μόνο όταν είναι μαζί σου. Θα σε καλομαθαίνει με την συμπεριφορά του. Θα σε σέβεται και θα σε θαυμάζει για όλα όσα είσαι. Θα είναι ευτυχισμένος γιατί θα έχει βρει σε σένα τον «καθρέφτη» του.

Ωστόσο, μην πνιγείς στο παραμύθι ότι θα βρεις το τέλειο. Το τέλειο δεν υπάρχει. Δε θα σου αρέσουν τα πάντα σε αυτόν. Θα αγαπάς και τις ατέλειές του. Είναι άνθρωπος και οι ατέλειες σε κάποιον, να θυμάσαι, πως είναι γοητευτικές.

Η αγάπη δεν έχει να κάνει με την τελειότητα, αλλά με την προσπάθεια να κάνετε τη σχέση να πετύχει. Σίγουρα ο σωστός για σένα θα είναι, αυτός, με τον οποίο θα είσαι πρόθυμη να δουλέψετε το «μαζί».

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση