ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Να ερωτευτείς αυτόν…

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Μερικές φορές πρέπει να έχουμε την «πόρτα» ανοιχτή. Όχι για να μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν κάποιοι, αλλά να τους αφήνουμε να φεύγουν, για να κάνουν χώρο να έρθουν στη ζωή μας άλλοι που ίσως αξίζουν να δοκιμάσουν μια θέση στη καρδιά μας. Πρέπει να δεχτούμε την όποια «αναχώρηση». Μερικοί, της λέω, φεύγουν από τη ζωή σου και τέλος. Δεν παίρνεις ποτέ τη συγνώμη που ήθελες, ούτε ακούς τα λόγια αγάπης που σου ψιθύριζαν παλιά. Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Όχι πισωγυρίσματα, αλλά ευκαιρία για νέες αρχές.

Αυτό της ευχόμουν για το καλοκαίρι της. Να έχει την μαγεία που πάντα ονειρευόταν, χωρίς βαρίδια και σιωπές. Να έχει τον ήχο της θάλασσας που λάτρευε.

Ο επόμενος που θα ερωτευθείς, της λέω, να σου προσφέρει ηρεμία στον χαοτικό κόσμο σου. Να είναι εκείνος που θα σε επιλέξει για τον ίδιο λόγο, που να είναι ικανός να ξανακτίσει ένα ασφαλή χώρο στην ραγισμένη καρδιά σου για να «κουρνιάζει». Να είναι αυτός που θα θέλει να σε μάθει. Που θα ψάξει για να σε βρει. Που θα σου δίνει προσοχή ακόμα και όταν δε θα την ζητήσεις. Που θα σε εμπνέει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Που θα ενθαρρύνει τα θέλω σου. Που θα σου κρατά το χέρι όταν φοβάσαι. Που θα θυμάται πως πίνεις τον καφέ σου.
Να ερωτευτείς κάποιον που θα επιμένει ότι θα τα… καταφέρετε μαζί. Που να σε κάνει να πιστεύεις στην καλοσύνη, αλλά και στον εαυτό του. Που θα σε κάνει να εμπιστευτείς και πάλι στην αγάπη. Ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που ερωτεύονται βαθιά και «πολεμάνε» για τα αισθήματά τους. Να ερωτευτείς αυτόν που θα σε μάθει να αγαπάς από την αρχή. Πρώτα τον εαυτό σου. Που θα σε καλομαθαίνει. Που θα σε προσέχει.

Να ερωτευτείς αυτόν που θα απαντά στις ερωτήσεις σου με υπομονή, που να είναι ευγενικός με τους γύρω του. Διάλεξε αυτόν, που γνωρίζει την διαφορά ανάμεσα στο να περνάς χρόνο και να περνάς ποιοτικό χρόνο με κάποιον. Που δεν «δουλεύει» πάνω σου ή θέλει να σε «αλλάξει», αυτόν που του αρέσεις όπως είσαι. Που δίνει προτεραιότητα σε σένα και σε περιμένει. Να ερωτευτείς αυτόν που σε κάνει να νιώθεις αγάπη ακόμη και χωρίς λόγια.

Υ. Γ Φίλη να ερωτευτείς αυτόν που θα σου δείξει ότι η αγάπη δεν πρέπει να είναι η κύρια επιπλοκή στην ζωή σου, δεν πρέπει να είναι η κύρια πηγή αγωνίας σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X