ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Να είσαι ευτυχισμένη μικρή μου

Μερικές φορές τα πράγματα οδηγούνται στο αδιέξοδο, επειδή προσπαθούμε τόσο σκληρά να τα οδηγήσουμε στον σωστό δρόμο, που στο τέλος χάνουμε.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Οδός… ευτυχία. Δεν υπάρχει άλλος προορισμός στη σύντομη ζωή. Έκλεισε τα μάτια και το ευχήθηκε. Θα έκανε μια νέα αρχή. Θα εκτιμούσε τους πάντες γύρω της, από τα μικρά και ασήμαντα ως τα σημαντικά. Δε θα έχανε την πίστη της στους ανθρώπους. θα σεβόταν το ίδιο όσους είναι κοντά της, όσο και τους ξένους που περνούν από τον δρόμο της. Αυτούς που σταμάτησαν και αυτούς που έτρεξαν μακριά της. Κάποια ανάγκη θα τους οδήγησε να το κάνουν.

«Στους τελευταίους χρωστάς το μεγαλύτερο ευχαριστώ γιατί η στάση τους σε ωρίμασε», της είπα, «σε έκαναν πιο δυνατή. Μερικές φορές οι άνθρωποι φεύγουν. Και ξαναγυρνάνε. Κάποιοι άλλοι δεν επιστρέφουν ποτέ... Πράγματα που δεν θέλεις να συμβούν συμβαίνουν. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όσο και να τα παλέψεις. Μερικές φορές τα πράγματα οδηγούνται στο αδιέξοδο, επειδή προσπαθούμε τόσο σκληρά να τα οδηγήσουμε στον σωστό δρόμο, που στο τέλος χάνουμε. Δεν ταιριάζουν όλα τα κομμάτια στο ίδιο παζλ. Όσο και να τα σπρώξεις. Πίστεψε στο πεπρωμένο αλλά και στις επιλογές σου.

Αξίζεις να βρεις την εσωτερική γαλήνη γιατί πέρασες αρκετά και έχεις δώσεις τις σκληρότερες μάχες και έχεις πάει σε «πολέμους» με τον εαυτό σου και τους άλλους για να μάθεις πως να γίνεις καλύτερος. Μερικές φορές τα μεγαλύτερα «μαθήματα» αλλά και δώρα στη ζωή μας έρχονται μέσα από τις «στάχτες».

Επίλεξε να είσαι ευτυχισμένη. Κάνε τις μικρές στιγμές ξεχωριστές. Εκεί κρύβεται η ευτυχία. Η ζωή δεν πρέπει συνεχώς να είναι γεμάτη συγκινήσεις και περιπέτειες, γίνε εκείνο το κούτσουρο που λέγαμε και άφησε το ρυάκι να σε παρασύρει λίγο. Απόλαυσε τη διαδρομή. Δες γύρω σου. Μην εστιάζεις σε αυτά που σε κάνουν να αναλώνεσαι στη μελαγχολία.

Όλοι αναζητούμε την ευτυχία. Ο προορισμός θα έπρεπε να είναι ένας. Μη χάνεις άλλο χρόνο. Αντιμετώπισε τους φόβους σου και ψάξε αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη. Μην περιμένεις», της είπα αγκαλιάζοντάς την. Υποσχέθηκε ότι θα δει και λίγο τον εαυτό της… θα κάνει πράγματα που αγαπά και που την κάνουν χαρούμενη. Θα δίνει αγάπη όπως κάνει και τώρα…

Μότο

Μερικές φορές τα πράγματα οδηγούνται στο αδιέξοδο, επειδή προσπαθούμε τόσο σκληρά να τα οδηγήσουμε στον σωστό δρόμο, που στο τέλος χάνουμε. Δεν ταιριάζουν όλα τα κομμάτια στο ίδιο παζλ. Όσο και να τα σπρώξεις.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου