ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Μύθοι και αλήθειες γυναικών

Το άσχημο μερικές φορές είναι ότι ο μύθος κοντεύει να μοιάσει στην αλήθεια. Ευτυχώς… Είναι μικρός κι αποκαλύπτεται... σύντομα.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Αγαπημένο θέμα. Οι μύθοι κι οι αλήθειες. Οι πρώτοι είναι για να σπάνε και οι δεύτερες είναι για να λέγονται. Το άσχημο μερικές φορές είναι ότι ο μύθος κοντεύει να μοιάσει στην αλήθεια. Ευτυχώς… Είναι μικρός κι αποκαλύπτεται... σύντομα.

Μύθος: Ότι θα «κολλήσω» επειδή με «έφτυσες». Η αλήθεια είναι πως όταν με φτύσεις, απλά θα συνεχίσω τη ζωή μου μετά από ένα ή δύο 24ωρα. Αν θεωρείς μοιραίο κτύπημα το φτύσιμο, για ξαναπάρτε αλλιώς!

Μύθος: Δε ψάχνω νυφικό από το πρώτο ραντεβού. Προφανώς και συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις αυτό, αλλά δεν είναι δεδομένο. Μάλλον πρόκειται για τη δική σου εμμονή ότι είσαι τόσο μοιραίος και ο άντρας ο σωστός, που μαγεύει τους πάντες κι όλες θα ήθελαν να σε συναντήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μύθος: Δε σε υποβάλλω σε ανάκριση. Απλά όταν με ενδιαφέρει ένα πρόσωπο θέλω να μάθω τα πάντα γύρω από αυτό και όχι να του τυλίξω τη θηλιά στο λαιμό. Δεν δουλεύω σε υπηρεσία πληροφοριών και συνεπώς δεν έχω κάποια ψυχοπάθεια που να με οδηγεί στο να θέλω να σου μιλώ συνέχεια. Η αλήθεια εδώ είναι ότι αν σου ζητήσει μια κοπέλα να της πεις τι κάνεις, αν είσαι καλά, ονομάζεται διάλογος, όχι ανάκριση.

Οι φίλοι σου. Ένας μέγα μύθος, κεφάλαιο από μόνο του. Δεν είμαι μαζί σου γιατί γουστάρω τον κολλητό σου, ούτε σου μιλώ για να δω τι καπνό φουμάρει ο φίλος που ήταν μαζί σου το βράδυ που σε γνώρισα! Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αν πιστεύεις τα πιο πάνω για τους κολλητούς σου, να το κοιτάξεις λίγο, γιατί μάλλον το λέμε ανασφάλεια.

Αυτά, αγαπημένη, μου είπε, και αν έχεις ακόμη απορίες αν περνώ το στάδιο της ισοπέδωσης και του μηδενισμού των πάντων, σου απαντώ πολύ απλά: ναι!

Moto

Οι μύθοι κι οι αλήθειες. Οι πρώτοι είναι για να σπάνε και οι δεύτερες είναι για να λέγονται. Το άσχημο μερικές φορές είναι ότι ο μύθος κοντεύει να μοιάσει στην αλήθεια. Ευτυχώς… Είναι μικρός κι αποκαλύπτεται... σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου