ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μπλοκαρισμένη στο «εγώ» του

Κλαίει το μέσα της και μαζί τον χαμένο εαυτό της.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ένιωθε πως είχε βρει τον κατάλληλο για εκείνη. Όχι επειδή ήταν τέλειος, ή επειδή ήταν η ίδια τέλεια, αλλά πίστευε ότι η συνάντησή τους δεν ήταν τυχαία. Όταν μιλούσαν ή γελούσαν την κατέκλυζε η αίσθηση του dej a vu, ότι τον ήξερε, τον είχε ζήσει από παλιά. Και αφέθηκε στη μαγεία του έρωτά του.

Δεν φοβήθηκε να βουτήξει στα βαθιά, τον ερωτεύτηκε. Οι ψυχές, δεν έχουν ημερολόγια ή ρολόγια για να κουρδιστούν και να καταλάβουν την έννοια του χρόνου και της απόστασης. Ήξερε μόνο ότι είναι αυτός ο ιδανικός. Αυτός που τη καλημέριζε τα πρωινά και την έβαζε για ύπνο το βράδυ. Αυτή η φωνή που την συντρόφευε παντού.

Της λείπει πολύ. Αν ήταν ο κατάλληλος για σένα της είπα, η αγκαλιά του θα κούμπωνε στη δική σου, θα σου σφράγιζε την ψυχή και την καρδιά με κάθε τρόπο που μπορούσε... δεν θα έφευγε θα ήταν ακόμα μαζί σου. Τον περίμενε να επιστρέψει. Της είπα ήταν μάταιο. Μερικές φορές, καλύτερα είναι να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν, να μην παλεύεις να τους κρατήσεις, να μην κυνηγάς απαντήσεις και να μην τους περιμένεις να επιστρέψουν.

Δεν ακούει. Κλαίει το μέσα της. Ζητά απαντήσεις, για το φάντασμα που στοίχειωσε τη ψυχή της. Μπλοκαρισμένη πλέον στο εγώ του. Ξυπνά, τις λίγες ώρες που κοιμάται, με δάκρυα λερωμένα στα μάγουλα. Της λείπει πολύ. Καταρρέει στη μέση της νύκτας και παρακαλά να είναι τουλάχιστον αυτός καλά. Ξέρει πως δεν είναι. Κάτι της το λέει μέσα της. Το παλεύει, ωστόσο, περισσότερο από την ίδια. Και πάλι το ξέρει.

Δεν της τελείωσε. Πενθεί τις ώρες, τις μέρες, τα συναισθήματα, την ενέργεια που έχει χάσει με την φυγή του. Πενθεί μέσα της που δεν τον έπεισε, που δεν ήταν αρκετά τα όσα του έδωσε για να μείνει, που δεν έμαθε τις αλήθειες της και που θα έφτανε για αυτόν.

Κλαίει το μέσα της και μαζί τον χαμένο εαυτό της. Δεν ήταν, μου λέει, απλώς μια ευκαιρία για να ξυπνήσει από τον λήθαργό της, να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της, να τον εκτιμήσει και να τον προστατέψει και επιτέλους να τον δει ευτυχισμένο. Ήταν αυτός που της έδινε την ενέργεια να το παλέψει και μαζί του έφυγε και η θέλησή της. Μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος για να μείνει μα ήταν αυτός που την έσπρωχνε προς την έξοδο κινδύνου... Η φυγή του, επιμένει, είναι η αιτία να επιστρέψει στη μούχλα της. Εκεί που ανήκει.

Υ.Γ Χρειάζεται ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, ταπεινότητα και προθυμία να περπατήσεις μέσα από τη φωτιά... και αυτός δεν είχε τα μπέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Julia Joppien on unspalsh

Το μάθημα…

"Κοίταξε στον καθρέφτη σου, της λέω. Ξέρεις την αλήθεια. Παραδέξου πως αυτός, δεν ήταν για ...
Έλενα Αποστόλου
Η αγάπη... ξέρει

Η αγάπη... ξέρει

Δώστε μια ευκαιρία στο συναίσθημα. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει και η αγάπη να σας θεραπεύσει… ...
Έλενα Αποστόλου