ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Μην κρατάς τίποτα πίσω...

Η μέρα που θα βρεις τον εαυτό σου ξανά, θα είναι η πιο όμορφη μέρα, γιατί μετά από αυτό δε θα δεχτείς ποτέ λιγότερα από αυτά που αξίζεις».

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ήταν θλιμμένη, ακόμα και όταν κοιτούσε τα φωτάκια της πόλης από ψήλα, που τόσο της άρεσαν. Μου είχε πει κάποτε ότι ημέρευαν την ψυχή της. Ήθελε να απομακρυνθεί από όλα τα τοξικά που την πνίγουν. Και κυρίως από την σκέψη του. Δεν μπορούσε να το πάρει απόφαση να κάνει το βήμα παρακάτω. Τον ήθελε εκεί να τυρανάει τις σκέψεις της. Εκείνη τη στιγμή ήθελε μόνο να ακούει τις σκέψεις της που ούρλιαζαν από πόνο. Δεν την άφησα. Την κοίταξα στα μάτια. 

«Αν άξιζε δεν θα ήταν στην σκέψη σου, ούτε μακριά σου. Αλλά δίπλα σου. Να κοιτάτε μαζί τα φώτα. Να σου κρατά το χέρι και να σε φιλά. Και η αγάπη σας να ξεχυλίζει από το μικρό μπαλκόνι σου. Αν ήταν γραφτό για σένα δε θα ήταν τόσο τοξικό, αυτή τη στιγμή στη καρδιά σου. Δε θα πονούσες, θα ημέρευες. Δε θα σου έβγαζε ανασφάλειες και τους φόβους σου. 

Αν ήταν το ιδανικό για σένα δε θα τον ένιωθες βάρος. Θα απομάκρυνε αυτός οτιδήποτε βαραίνει την καρδιά σου. 

Η μέρα που θα βρεις τον εαυτό σου ξανά, θα είναι η πιο όμορφη μέρα, γιατί μετά από αυτό δε θα δεχτείς ποτέ λιγότερα από αυτά που αξίζεις»

Αν ήταν το σωστό σου, δε θα έβλεπες τα τεράστια λάθη του. Αν ήταν το άλλο σου μισό δε θα είχες ποτέ αμφιβολία και δε θα τον αμφισβητούσες ούτε λεπτό. Αν ήταν «αυτός» απλά θα το ήξερες. Αν προοριζόταν για σένα θα σε έφερνε πιο κοντά στον καλύτερό σου εαυτό. Θα ενίσχυε όλα αυτά τα υπέροχα που έχεις μέσα σου, θα έδιωχνε την μιζέρια μακριά. Αν ήταν ο «μοναδικός» δε θα σου ράγιζε την καρδιά, δε θα σου χαλούσε το πνεύμα, δε θα σε έκανε ποτέ να κλάψεις. 

Δε χρειάζεται να ψάχνεις για σημάδια. Μόνο εσύ το ξέρεις. Δέξου το χάος που γίνεται μέσα σου. Μη το πνίξεις. Ξεδιάλυνέ το και προχώρα. Μην αναλώνεσαι σε περιττές σκέψεις και ευχολόγια... «Αν ήταν όλα αλλιώς... Αν ήταν έτσι... Αν δεν γινόταν αυτό... Όλα θα ήταν καλά». Μα έγιναν. Και είναι όλα εκεί να σου αποδείξουν ότι δεν κάνει για σένα. Κάτι άλλο σε περιμένει εκεί έξω μόλις “βγεις” και κάνεις ένα βήμα μπροστά... Συγχώρεσε πρώτα τον εαυτό σου για τα κλάματα και τον θρήνο και μετά αυτόν για τα λάθη του. Μην κρατάς τίποτα πίσω. Και μην κοιτάς στο παρελθόν... Η ζωή σου είναι μπροστά για να σκαλίζεις το παρελθόν. Τόσο μικρή. Η μέρα που θα βρεις τον εαυτό σου ξανά, θα είναι η πιο όμορφη μέρα, γιατί μετά από αυτό δε θα δεχτείς ποτέ λιγότερα από αυτά που αξίζεις». 

Υ.Γ Δώσε χρόνο αλλά και μια ευκαιρία στον εαυτό σου να προχωρήσει...

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by mohammad alizade on Unsplash

Ο ωκεανός της

Έχει να κάνει με τον εαυτό σου που τον δίνεις ολοκληρωτικά, δίχως να λογαριάσεις τι έδωσες ...
Έλενα Αποστόλου