ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα

Δεν ζήτησε ποτέ πολλά-πολλά. Χρειάζεται, ωστόσο, τα βασικά

Δεν ζήτησε ποτέ πολλά-πολλά. Χρειάζεται, ωστόσο, τα βασικά. Να έχει αγάπη στη ζωή της. Αγάπη που να αγγίζει ίσαμε την ψυχή της και να τη χαϊδεύει απαλά. Θέλει να αισθάνεται πλήρης. Πλήρης που να μη χωρά τίποτα άλλο.

Θέλει να νιώθει ασφάλεια και τα βράδια της να κοιμάται ήσυχη. Χωρίς ενοχές και περίεργες σκέψεις. Θέλει να έχει, όταν απλώσει το χέρι, ένα πιο στιβαρό για να αρπάξει και να μην πέσει. Θέλει να την προσέχουν. Να τής χαμογελούν το βράδυ πριν κοιμηθεί.

Θέλει να αφήσει τον χρόνο να μετράει… στιγμές ευτυχίας. Δεν θέλει συμβιβασμούς. Δεν θέλει τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζει. Θέλει αγκαλιές σφιχτές. Όχι χλιαρές. Θέλει πλατιά χαμόγελα. Όχι ψεύτικα. Θέλει ματιές όλο νόημα.

Υπόσχεται να παραμερίσει τους κόλακες και τις τοξίνες. Να κάνει μια αρχή. Μια αρχή που ξεκινά από τον καθρέφτη της. Πρώτα να αγαπήσει αυτό που αντικρίζει. Κοιτάζεται. Συχνά-πυκνά μελαγχολεί. Θέλει να πάψει να το κάνει. Θέλει να κοιτά και να χαμογελά. Το θέλει πολύ και θα τα καταφέρει.

«Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος, μπορείς» μού λέει. «Φτάνει να το πάρεις απόφαση. Όλα ξεκινούν από το μέσα σου. Να είσαι ευγνώμων για ό,τι έχεις, ό,τι έχεις πετύχει, ό,τι έχεις κατακτήσει. Και ας μην είναι πολλά». Υπόσχεται ένα βήμα τη φορά.

Και ξεκινά με την ευγνωμοσύνη. Η ζωή είναι σύντομη, μού λέει. Και χαμογελά. Εύχεται να το πιστέψει. Έστω και τώρα.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Vera Arsic on pexels.com

Έρωτας αγκάθι…

Φοβόταν το φεγγάρι που τής επέτρεπε να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να θέλει να μετρήσει «φωτάκια» ...
Έλενα Αποστόλου