ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Μετά την χυλόπιτα

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Λαίμαργη η φιλενάδα ως είναι… κάθετε και τρώει τις χυλοπίτες της χωρίς να παραπονιέται και να σκέφτεται «θερμίδες». Μαντέψτε. Πέντε στη σειρά από τον ίδιο άντρα που την παράτησε σύξυλη την ώρα που αυτή έψαχνε νυφικό. Αν της καταρράκωσε τον εγωισμό της και την έκανε να νιώθει κουρέλι;

Φυσικά, ωστόσο συνεχίζει να τον σκέφτεται, να τον αγαπά και να τον θέλει στη ζωή της με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Εξάλλου, όπως λέει η ίδια, ο Χ είναι ένας άντρας που δεν θέλει να τον αφήσει πίσω της ποτέ. Τις προάλλες τον συνάντησε στο εστιατόριο. Πήγαν με ξεχωριστές παρέες. Καπάκι ήρθε το «γεια σου, τι κάνεις» για να φύγουν στη συνέχεια μαζί. Από τότε διατηρεί μαζί του επαφές... τρίτου τύπου.

Αυτή που λέτε, δεν χάνει ποτέ την ελπίδα της επανασύνδεσης, κάτι που εννοείται με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας δεν περνά καν από το κεφάλι του λεγάμενου. Αυτός το φυσάει κάπως έτσι «γουστάρω τρελά το σεξ μαζί σου». Φυσικά υπάρχουν συναισθήματα από τις δύο πλευρές αλλά ο συντονισμός τους μοιάζει με ουράνιο τόξο σε καλοκαιρία… δύσκολο δηλαδή να δούμε τέτοιο φαινόμενο. Την ώρα λοιπόν που αυτή ελπίζει στο «για πάντα μαζί», αυτός εκτονώνει την επιθυμία και το πάθος του γνωρίζοντας πολύ καλά πως μετά το σεξ θα εξακολουθήσει να είναι… χωρισμένος.

Λίγο ακόμα μας λέει… πριν προχωρήσει την ζωή της η οποία μοιάζει σε λίμνη με στάσιμα νερά. Μαζί με την λογική της το λέμε και οι φίλες της. Έλα όμως που αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το θέλει και όσο το θέλει… θα το κάνει.

Της λέμε, να κρατά τις ισορροπίες μαζί του. Να ξέρει ότι ξεκινά και τελειώνει αυτό το κάτι στην κρεβατοκάμαρα. Να τραβήξει τις κόκκινες γραμμές και να ξεκαθαρίσει, εάν θέλει απλώς μια σαρκική απόλαυση από ένα οικείο κορμί. Η φιλενάδα, το διακωμωδεί. Μας εξηγεί γιατί της αρέσει να κάνει σεξ με τον πρώην αφού το να το κάνει με αγνώστους μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ποιες είναι αυτές; Μικρά μεγέθη, κωμικοτραγικό dirty talk, βαρεμάρα, βίτσια, ένα σωρό ρίσκα… Ο πρώην σου, από την άλλη λέει, είναι δοκιμασμένο και εγγυημένο προϊόν, με τις πιστοποιήσεις του και με τα όλα του. Τώρα τι της λες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X