ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μακριά από τοξίνες…

Αν κουβαλάς τοξίνες, τοξίνες θα ελκύσεις. Νόμος δεν είναι άλλωστε; Ότι ελκύουμε ότι σκεφτόμαστε;

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

«Το ξαναζεσταμένο δεν είναι ποτέ η λύση. Για κάποιες μέρες ναι. Αλλά για πάντα όχι. Και αυτό είναι νόμος και θέλω να το ξέρεις»… ήταν κατηγορηματική. Όχι πως έτρωγε συχνά, αλλά μπας και έπεφτε ποτέ στην παγίδα, έπρεπε να το δικαιολογήσει.

Είχε μια φιλοσοφία. Ό,τι τελείωσε, τελείωσε. Και δεν κάνουμε όπισθεν για τίποτα και για κανένα λόγο.

Κάθε νέα αποτυχία σε οδηγεί σχεδόν by default στην ασφάλειά σου. Κι ας είναι και η μεγαλύτερη σου αποτυχία και το μεγαλύτερό σου σφάλμα. Τι σε οδηγεί εκεί; Μα, φυσικά, η ικανοποίηση της ανασφάλειας και το αίσθημα του οικείου. Δεν λέμε ότι αυτό συμβαίνει πάντα και πρακτικά, αλλά συμβαίνει έστω και νοερά. Στο μυαλό. Έτσι κατά νου κάτι, κάπου εκεί στο βάθος κήπου οδηγείσαι εκεί. Γιατί εκεί ξέρεις, εκεί νιώθεις ότι δεν έχεις περιθώρια για άλλα λάθη. Όσα λάθη ήταν να γίνουν έγιναν. Τουλάχιστον τα ξέρεις και συνεχίζεις πάνω τους.

Αυτό, φιλενάδα, στους νέους στόχους δεν πρέπει να υπάρχει. Γιατί πολύ απλά βαλτώνουμε και χωρίς να το καταλάβουμε κολλάμε και δεν προχωράμε. Στην επόμενη γωνιά, δεν μας περιμένει κανείς πρίγκιπας σε λευκό άλογο, ούτε κι ο έρωτας απ΄ την αγαπημένη σου αμερικανική ταινία. Οι μεγαλύτερες πιθανότητες λένε ότι σε περιμένει τουλάχιστον κάτι που θα μοιάζει με τα προηγούμενα. Ένα ακόμη νούμερο δηλαδή να κλείσεις bingo!

Έλα όμως που δεν είναι πάντα έτσι. Ή τουλάχιστον δεν θα είναι πάντα έτσι. Αν κουβαλάς τοξίνες, τοξίνες θα ελκύσεις. Νόμος δεν είναι άλλωστε; Ότι ελκύουμε ότι σκεφτόμαστε; Πως λοιπόν θα μου πεις, θα ελκύσεις αυτό που θες, αφού εσύ εκπέμπεις τοξικά; Καθάρισε μυαλό, καθάρισε καρδιά, κάνε reload… και μπες με το δεξί στη νέα χρονιά. Πίστεψέ το και θα σου τύχει… πίστεψέ το και θα το προσελκύσεις.

Υ.Γ Φιλενάδα… πρώτα θα απαλλαγούμε από ό,τι μάταιο σκεφτόμαστε για να μηδενίσει το κοντέρ και μετά ένας δρόμος διάπλατος μπροστά σου ανοίγεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Vera Arsic on pexels.com

Έρωτας αγκάθι…

Φοβόταν το φεγγάρι που τής επέτρεπε να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να θέλει να μετρήσει «φωτάκια» ...
Έλενα Αποστόλου
Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...