ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ μπλουζάκι, σατέν midi φούστα και sneakers
 

Κλόουν…

Δεν επέτρεψε σε κανένα να δει το μέσα της. Το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο για να κρύψει την πληγωμένη καρδιά

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Δεν μπορούσε να αποβάλει τον πόνο από τα μέσα της. Να τον ξεστομίσει, να τον ξορκίσει… να βρει την έξοδο κινδύνου από τα συναισθήματά της. Ένιωθε προδομένη, θυμωμένη, μόνη. Δεν άντεχε το πώς την έκανε να νιώθει ο χωρισμός τους. Έπνιξε τα συναισθήματά της και δεν επέτρεψε στον εαυτό της ελεύθερο να… πέσει και να σηκωθεί όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Έσφιξε τα δόντια χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει. Πνιγόταν. 

Τον αγάπησε με όλο της το είναι και την πρόδωσε με τρόπο που δεν το περίμενε. Αυτός το είπε «λάθος». Αυτή το είπε «έλλειψη σεβασμού». Τρίτο πρόσωπο.

Προσπαθούσε να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς της, μα ο χρόνος κυλούσε με τους δείκτες κολλημένους στο παρελθόν. Κατέστρεψε την ικανότητά της να εμπιστεύεται τους ανθρώπους, αλλά και την πίστη της στην αγάπη.

Δεν επέτρεψε σε κανένα να δει το μέσα της. Το χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο για να κρύψει την πληγωμένη καρδιά και τα διαλυμένα όνειρα... μαζί του. Κλόουν.

Την κοίταξα βαθιά. Όπως δεν το έκανα ποτέ. Μού επέτρεψε να δω πίσω από το ψεύτικο χαμόγελο. Έσπασε… Την αγκάλιασα. Ξέσπασε σε λυγμούς. Σιωπή. Δεν χρειάστηκαν λόγια. Μια αγκαλιά ήταν αρκετή. Σκούπισε τα μάτια της και πήρε βαθιά ανάσα. «Λύτρωση», μού είπε. «Πάμε παραπέρα»…

Υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα βρει πρώτα τον εαυτό της και μετά την αληθινή αγάπη. Τυχερός, σκέφτηκα, αυτός που θα ξεκλειδώσει την καρδιά της. Μια πληγωμένη γυναίκα που ανοίγει ξανά την καρδιά της για να αγαπήσει, είναι πιο γενναία από κάθε άτομο που θα συναντήσεις… και αξίζει την προσοχή σου.

Y.Γ Προχώρα… όλοι πέφτουμε. Το ζητούμενο είναι να βρεις την δύναμη να σηκωθείς, γρήγορα. Μπορείς. Αξιοπρέπεια, πείσμα, εγωισμό και αγάπη για τον εαυτό σου χρειάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση