ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η αγάπη... ξέρει

Δώστε μια ευκαιρία στο συναίσθημα. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει και η αγάπη να σας θεραπεύσει…

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ήταν ο τύπος της γυναίκας που ήθελε να την πάρεις από το χέρι και να τής πεις «μαζί θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα». Βαρέθηκε τις σχέσεις που ξέρεις ότι δεν υπάρχουν στο αύριο. Πίστευε στο αύριο. Το ονειρευόταν. Ρομαντική σε μια εποχή, όπου τα πάντα γίνονται μηχανικά.

Κουραστικές οι εφήμερες σχέσεις, μου λέει. Οι σχεδόν σχέσεις. Κουραστικά τα βολέματα. Μάθαμε να κρυβόμαστε πίσω από μια επιφανειακή σχέση επειδή έτσι δεν κινδυνεύουμε. Δεν θέλουμε πάρε-δώσε συναισθημάτων. Φεύγουμε πριν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μείνουμε. Μονόδρομος η φυγή. Ψάχνοντας τι; Θέλω να ερωτευτώ και να παραδοθώ άνευ όρων, επιμένει. 

Είναι λες και είσαι σε σχέδιο συνωμοσίας που δεν επιτρέπει σε κανένα να νιώσει και να αποκαλύψει τον εαυτό του. Φειδωλοί όλοι. Σε όλα. Λόγια και πράξεις. Και συναισθήματα.

Ρομπατάκια. Προγραμματισμένοι να μη φλερτάρουμε, να μη νιώσουμε, να μη δεθούμε, να μην εμπιστευτούμε και να μην αγαπήσουμε. Και μπας και το νιώσουμε… τρέχουμε εκατοστάρι μακριά, για να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ, άλλης μιας εφήμερης σχέσης που δεν της αφήσαμε χρόνο να «ανθίσει».

Οι ρομαντικοί επιμένουν… οι φευγάτοι το ίδιο και ο φαύλος κύκλος δεν κλείνει ποτέ. Στον απολογισμό επάνω, μετράμε απώλειες, με μεγαλύτερη τον εαυτό μας. Ανθρώπους που άξιζαν μια θέση στην καρδιά μας αλλά τους αφήσαμε να φύγουν ψάχνοντας, κανείς δεν ξέρει, τι.

Δώστε μια ευκαιρία στο συναίσθημα. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει και η αγάπη να σας θεραπεύσει… Μόνο αυτή ξέρει την αλήθεια. Πάντα την ήξερε.

Υ.Γ Οι δύο τους ξέρουν την αλήθεια. Μόνο αυτοί. Κανείς άλλος. Αν ένιωσαν, τι ένιωσαν και γιατί. Το τέλος τους βρήκε χώρια. Να μετράνε αστεράκια σε ένα άλλο πλανήτη. Καλή συνέχεια αστεράκι… του είπε και ευχήθηκε να λάμψει μια φορά πραγματικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...