ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Γίνε εσύ αγάπη

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Η αγάπη ευφραίνει, όπως ο ήλιος μετά την καταιγίδακατά τον Γουίλιαμ Σέξπηρ. Γίνε, της λέω, η αγάπη που εσύ θέλεις. Αυτή που διώχνει κάθε… καταιγίδα. Αυτό το φως που πλημυρίζει το μέσα σου και σου δίνει αυτή τη λάμψη στα μάτια. Χαμογέλασε.

Μην ξεχνάς να δείξεις την αγάπη σου. Κρατάς μια καρδιά. Πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να συμπεριφερθείς με τρυφερότητα και στοργή. Μην ξεχνάς να την κάνεις να νιώθει όμορφα. Λούσε την με όμορφες λέξεις και άγγιξέ την. Έχει ανάγκη από το άγγιγμα σου.

Μην χάνεσαι στην καθημερινότητά και στη ρουτίνασου. Έχεις κάτι εύθραυστο στα χέρια σου, που για να επιβιώσει χρειάζεται αγάπη. Άκουσε την, ουρλιάζει για λίγη σημασία παραπάνω, όταν δεν το κάνεις.

Δεν χρειάζεται να σε παρακαλέσει κανείς για να είσαικαλός σύντροφος. Δεν χρειάζεται να σου υποδείξειπως πρέπει να τον αγκαλιάζεις και να του ψιθυρίζειςλόγια αγάπης. Δεν χρειάζεται να σου κάνει μαθήματα για το τι χρειάζεται η σχέση σας. Δεν χρειάζεται να αμφιβάλει, να αμφισβητεί ή να αναρωτιέται εάν τον αγαπάς και πόσο.

Αν αγαπάς θα είσαι καλός σύντροφος. Δε θα αδιαφορείς. Θα βρίσκεις πάντα δίαυλο επικοινωνίας, γιατί εσύ θα το χρειάζεσαι πρώτος. Θα ακούς την σιωπή και τα θέλω του, θα τον αγκαλιάζεις και θα του μιλάς τρυφερά χωρίς να στο ζητάει… γιατί έχεις τις ίδιες ανάγκες!

Αν αγαπάς υπερασπίσου το συναίσθημα. Δείχνοντας αυτό που νιώθεις.

Γίνε η αγάπη που εσύ θέλεις. Τότε όλα θα είναι πιο γαλήνια και ήρεμα στην ψυχή σου. Γιατί μέσα στο χάος της ζωής, μέσα στο πλήθος, στο θόρυβο, στα προβλήματα και στη φλυαρία, εσύ θα είσαι ευτυχισμένος με τον σύντροφό σου, ακόμη και όταν ο χρόνος τρέχει μακριά σας. Αυτό είναι αγάπη.

Υ.Γ Μάθε να φεύγεις από αυτούς που σε αγαπάνε στα μισά.

Moto Μην ξεχνάς να δείξεις την αγάπη σου. Κρατάς μια καρδιά. Πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να συμπεριφερθείς με τρυφερότητα και στοργή. Μην ξεχνάς να την κάνεις να νιώθει όμορφα. Λούσε την με όμορφες λέξεις και άγγιξέ την

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση