ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: καρό oversized πουκάμισο, στενό τζίν και basic white sneakers
 

Φτύσιμο… για να κολλήσει

Λοιπόν φιλενάς, σου έχω την λύση. Θα εφαρμόσεις τον κανόνα που λέει «όσο φτύνεις τόσο θα κολλήσει». Στην περίπτωση με τα γραμματόσημα, ισχύει. Ωστόσο, στην πράξη θα πρέπει να είσαι έτοιμη ότι το γραμματόσημο από το πολύ φτύσιμο ενδέχεται να σχιστεί και θα πρέπει να αντικατασταθεί. Σταμάτα την κλάψα και βρές τη δύναμη να τον ξεπεράσεις ή μέχρι να τον ξεπεράσεις να δείχνεις ότι τον έχεις αφήσει… μίλια μακριά . Όποιος θέλει να είναι εκεί μαζί σου δεν βρίσκει αφορμές για να φύγει αλλά λόγους για να σταθεί στο πλαί σου και να κοιτά τον κόσμο από τα μάτια σου.

Ναι αυτά τα μάτια που φαίνονται μονίμως κλαμένα και κόκκινα. Αν δεν σου αρέσει κάτι απλά αφαίρεσε τη μοναδική σου δύναμη την προσοχή σου…

Του κάνεις δωράκι με την προσοχή σου. Τρέφεις τον ερωισμό του. Σε θεωρεί δεδομένη ότι θα είσαι πάντα εκεί να του μοιράζεις αλόγιστα την προσοχή και την σκέψη σου. Όταν την χάσει; Θα τρελλαθεί. Σε έχει συνηθίσει με τρόπο περίεργο στην ζωή του. Όσο και να μην θέλει να το παραδεχθεί την επιζητά κιόλας. Αν κάνεις μια μέρα να του στείλεις το κλασσικό «καλημέρα τι κάνεις;» θα του κακοφανεί. Θα πέσει και άρρωστος. Ναι είναι ο ίδιος τύπος που όταν διαβάζει το όνομά σου στο κινητό ξινίζει. Είναι ο ίδιος που απαντά στο καλημέρα σου το μεσημέρι, με την δικαιολογία ότι πνίγεται στη δουλειά ή πέρασε κογιότ από το γραφείο και δεν μπορούσε να απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματά του.Υ.Γ Προσοχή φιλενάς. Το πιο πάνω εφαρμόζεται στον άντρα που πιστεύουμε ότι έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον για μας. Αν δεν ενδιαφέρεις στο ελάχιστο τον Χ, καμία τεχνική δεν πρόκειται να του αλλάξει τα μυαλά.

 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

To δάκρυ…

To δάκρυ…

Κανονικά θα τον έπαιρνε αγκαλιά, θα τον φιλούσε και θα του έδινε άφεση αμαρτιών
Έλενα Αποστόλου
Anti – ball crashing*

Anti – ball crashing*

Πίνει ένα δύο ποτηράκια παραπάνω. Μεθά ωστόσο μόνο με τα παιχνίδια του έρωτα. Με το άρωμά ...
Έλενα Αποστόλου
X