ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Φωτεινή μου αγάπη…

Η αγάπη έρχεται χωρίς θόρυβο, σχεδόν πάντα, της λέω. Εκεί που δεν την περιμένεις.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Η αγάπη έρχεται χωρίς θόρυβο… Ηρεμεί, μαγεύει, γαληνεύει, ταξιδεύει. Σου φοράει ένα μόνιμο χαμόγελο και μια λάμψη στα μάτια. Σε κάνει φωτεινό άτομο.

«Την» βλέπω στο πρόσωπό της.

Η αγάπη άργησε μια μέρα για την ίδια αλλά όταν ήρθε στρογγυλοέκατσε στην καρδιά της. Από την αρχή. Λες και ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Λες και χρειαζόταν εκείνη μαγική στιγμή για να τους ενώσει για πάντα.

Μετράνε τον χρόνο. Τον βρίσκουν λίγο ακόμα, αλλά αρκετό για να προχωρήσουν, μαζί χέρι χέρι.
Νόμιζα μου λέει, ότι δεν υπήρχε καμιά αγάπη για μένα. Ότι δε θα χάσω ποτέ το μυαλό μου από έρωτα. Και όμως μέσα σε δέκα λεπτά από την στιγμή που τον γνώρισα, ήξερα ότι ήταν για μένα κάτι μοναδικό, κάτι καρμικό.

Της είχε κλέψει το μυαλό. Και την καρδιά. Και ξέρει πως θα την κρατά για πάντα, όπως κρατά και η ίδια ενέχυρο τη δικιά του.
Ήρθε, μου λέει, και με έβγαλε από το σκοτάδι. Φώτισε κάθε γωνιά του μυαλού μου, με την σταθερότητα, την υπομονή, την ευαισθησία, την ειλικρίνειά του και την μαγκιά του. Νιώθω ασφαλής, εκεί που είχα εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό μου ξαφνικά νιώθω υπέροχα στα χέρια του, σαν μικρό παιδί που το σηκώνει κάποιος με δυνατά μπράτσα ψηλά ίσαμε τον ουρανό και γαργαλιέται που το χαϊδεύει ο αέρας.
Έχει το ήρεμο βλέμμα που δεν περίμενα να συναντήσω. Εκείνο το χαμόγελο που γοητεύει και την καθαρή ματιά που ονειρευόμουν, μου λέει. Είναι αυτός. Πάντα ήταν.

Υ.Γ Από την ημέρα που τον γνώρισε η ψυχή της ταξιδεύει σε μαγικά ηλιοβασιλέματα, σε θάλασσες, γέλια και φιλιά. Ζει κάθε στιγμή μαζί του και ξέρει ότι θα είναι για πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...