ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Έτοιμη για την επόμενη «στάση»

Ήμουν αρκετά τυχερή που ένιωσα αγάπη ως το μεδούλι, που παραδόθηκα σε επιθυμητά φιλιά και γέλασα με την ψυχή μου για μια εμπειρία που μια μέρα με έκανε να κλάψω πολύ.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Πόσο της αρέσουν τα ταξιδιάρικα συννεφάκια… αυτά που κοιτούσαν μαζί από το παράθυρο τους στη κοινή τους ζωή που πήρε πλέον δρόμο χωριστό. Δεν την πονούν οι σκέψεις της παραδοχής των λαθών, λες και ξορκίζει το κακό που την έσπασε σε χίλια κομμάτια.

«Ήμουν αρκετά τυχερή να αγαπήσω με όλο μου το είναι και να χάσω με «τιμές», να αποχωρήσω από ένα «παιχνίδι» την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί αυτό να σε στέψει νικητή, ξέρεις, και να κρατήσεις όλα τα ωραία που έζησες. Δε θα μετανιώσω για καμιά αγκαλιά, για κανένα σ’ αγαπώ, για κανένα φιλί. Δε θα δαιμονολογήσω καμιά κατάσταση. Τα έζησα όλα και ήταν πανέμορφα. Ήμουν αρκετά τυχερή που ένιωσα αγάπη ως το μεδούλι, που παραδόθηκα σε επιθυμητά φιλιά και γέλασα με την ψυχή μου για μια εμπειρία που μια μέρα με έκανε να κλάψω πολύ. Έκλαψα και είμαι έτοιμη να πάω παρακάτω. Ήμουν αρκετά τυχερή, που γνώρισα τα όριά μου με βάση την υπέρβαση του εαυτού μου και να μπορώ να βλέπω κατάματα μια σχέση που τελείωσε και δεν με πονά πια. Είμαι έτοιμη να δω μπροστά και να ανοίξω την καρδιά μου σε νέα συναισθήματα», μου είπε, συνειδητοποιημένη και έτοιμη για την επόμενη «στάση» στην ζωή της, συνεχίζοντας με το βλέμμα στα συννεφάκια της που της γαλήνευαν την ψυχή.

Επικροτώ την δύναμή της και το κουράγιο της. Μνημονεύει την αγάπη που έζησε μαζί του και όχι το φρικτό τέλος της σχέσης τους.

Λέει αντίο σ’ ότι αγάπησε με ένα σεβασμό σε όσα έζησε μαζί του. Λέει αντίο σ’ αυτόν που πάντα την έκανε να δει ένα κόσμο διαφορετικά που στην συνέχεια της εμπόδιζε την οπτική του. Λέει αντίο με αξιοπρέπεια σ’ αυτόν που της έδωσε την μεγαλύτερη χαρά αλλά και το μέγιστο κατρακύλισμα. Αντίο σε αυτόν που την έμαθε να κοιτάζει και να βλέπει μισογεμάτο το ποτήρι, ενώ στην τελική ήταν μισοάδειο και που τις «πούλησε» ιστορίες για τις οποίες δεν είχε ένα καλό τέλος.

Υπόσχεται στον εαυτό της, ότι θα πάρει τον μακρύτερο δρόμο και θα πηγαίνει πολύ αργά, κάνοντας «στάσεις» και απολαμβάνοντας την διαδρομή. Τι έγινε και αν ξαναχαθώ, μου λέει. «θα κάνω άλλη μια βόλτα»!

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by K B on Unsplash

Στα όρια…

Όχι δεν έκανε λάθος που σταμάτησε να καταθέτει κάθε μέρα τον εαυτό της για να κρατήσει κάτι ...
Έλενα Αποστόλου
Αξίζεις…

Αξίζεις…

«Ένας άντρας που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει, που κρατά εισιτήριο αλερετούρ στην καρδιά της»
Έλενα Αποστόλου