ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Έρωτας στα κρυφά…

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Έσταζε αγάπη. Ήταν βαθιά συναισθηματικός από τους λίγους. Είχε  πολλούς λόγους να κρύψει τα συναισθήματά του, αλλά κανέναν που να μπορεί να τον σταματήσει. Με το που την είδε φωτίστηκε το πρόσωπό του. Αυτό τον «πρόδωσε». Η ευτυχία τους ξεχείλιζε. Εκείνη τον κοιτούσε και έλιωνε. Εκείνος ένιωθε περήφανος που την έβλεπε να λάμπει. Της κρατούσε το χέρι.

Μιλούσε με πάθος για την σχέση τους. Την αγκάλιασε τρυφερά, χωρίς να φοβάται να δείξει ότι είναι μαζί της, δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας γύρω της. Ήταν ευτυχισμένοι και δεν μπορούσαν να το κρύψουν, πάντα.

Είναι ευλογία αυτό που νιώθουν. Δεν το περίμεναν καθόλου να τους συμβεί. Και όμως, αν και μετρούσαν πάντα τα «βήματά» τους ο δρόμος τους έφερε μαζί. Δεν μετανιώνουν. Γεμίζουν μπαταρίες και προχωρούν δρασκελίζοντας τα εμπόδια.

Moιράζουν τις μέρες τους ανάμεσα σε φιλιά και μικρές κρυφές αποδράσεις, δημιουργώντας αναμνήσεις που τους κρατούν «ζεστούς» τα βράδια όταν είναι μόνοι, όταν επιστρέφουν σε ξένες αγκαλιές.

Αναπνέουν «ελεύθεροι» μόνο όταν είναι οι δυο τους και μαραζώνουν όταν δεν καταφέρουν να συναντηθούν. Εφεύρουν κάθε είδους δικαιολογία για να μπορούν να μην είναι εκεί που τους θέλουν οι άλλοι αλλά να είναι εκεί που θέλει η καρδιά τους.

Και όταν το περιβάλλον δεν μπορεί τους αφήσει να ξετυλίξουν αυτά που νιώθουν… τα μάτια τους χείμαρροι μιλούν μέσα στη σιωπή και δίνουν υποσχέσεις για το «αργότερα» που αφορά μόνο τους δύο με δόσεις μυστηρίου και γοητείας που δίνει οξυγόνο στη «φωτιά» που καίει μέσα τους.

Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί. Μοναδικό τους όπλο η αγάπη και ο έρωτας… έτσι έμαθαν να φτιάχνουν τις καθημερινότητές τους με τρόπο που να χωράνε τις παλιές ζωές και την δική τους ανεπανάληπτη ευτυχία.

Υ.Γ Καμιά ευτυχία δεν είναι παράνομη, μάτια μου. 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X