ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Επανάληψη (2)

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν είναι;

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Βρήκε λέει σ’ ένα κουμπί το play με το pause. Και ποιος ανακάλυψε δηλαδή αυτό το κουμπί; Και ποια η χρησιμότητά του; Λογικά παράπλευρες τεχνολογικές απώλειες. Στα τόσα σωστά κάνουν κι αυτοί δυο τρία κουφά. Καλή ώρα αυτό το κουμπί. Πάντως αυτή μάλλον το πατούσε συχνά. Ίσως να φριζάρει τα καλά και να τα έχει στο σταμάτα, ξεκίνα; Ίσως να σταματά εκεί που είναι το action γιατί βαριέται; Φοβάται; Ναι καλή η γεωγραφία της τεχνολογίας του control, αλλά είδε ή δεν είδε; Σου λέω, ανακάλυψε το κουμπί αυτό που ούτε κι η ίδια ξέρει την (πραγματική) χρησιμότητά του.

Ήταν ο τύπος της επανάληψης; Δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Κουσούρι; Υποσυνείδητο; Κατάρα; Ή ίσως ευχή; Αισιόδοξο. Ίσως συμπτώσεις. Ό,τι πιο λογικό μετά τις μεταφυσικές εξηγήσεις. Και στις συμπτώσεις, τι κάνουμε; Αυτό που ξέρουμε γιατί το ξανακάναμε; Συμπτώσεις, όχι déjà vu. Κι ας είναι, και κάναμε κάτι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα δηλαδή δεν θα είναι το ίδιο; Αφού όλα τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια.

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν είναι; Στον ορισμό συμπτώσεις ίσως να μην περιλαμβάνεται και το γνώρισμα των ταυτόσημων. Του ίδιου. Ίσως να μοιάζει αλλά να μην είναι. Κέικ στην όψη δηλαδή αλλά αυγό στη γέμιση. Μακριά απ’ τα άκρα. Κέικ στην όψη ναι αλλά ίσως με γέμιση, ίσως αλμυρό, ίσως με επικάλυψη. Πώς μπορείς να ξέρεις; Θα γράφει το ταμπελάκι… κουφιοκεφαλάκι.

Είχε δίκιο. Οκ. Έστω και αν τώρα κολλούσε το σενάριο ότι δεν έχουν όλα ταμπελάκια και ίσως και το ότι ο μάγειρας μπέρδεψε τις ζύμες, μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι τάπωμα απ’ τα δυο μέτρα. Δικαίως.

Συμφωνήσαμε. Σύμπτωση η επανάληψη. Γουστάρεις το παρόμοιο και να φανταστείς το τέλος; Ξενερώνεις και θες απλά να πατήσεις το exit; Χάθηκε το σήμα; Ή περιμένεις να τα δεις όλα πάλι σε επανάληψη;

Κάπου έγραψε to be continue again

Υ.Γ Σταμάτα να περιπλανιέσαι στη λούπα της συνήθειας, ξόρκισε το «κακό» και πήγαινε παρακάτω μάτια μου. Αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που δίνεις σημασία.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

photo by Unsplash

Ήρθε η ώρα

Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις
Έλενα Αποστόλου
Photo by kaleb tapp on Unsplash

Η μισή αλήθεια

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Το κάρμα…

Σ’ αγαπάω πιο πολύ από ότι αγαπάω τον εαυτό μου, της είπε. Αν μ’ αγαπούσες θα έμενες κοντά ...
Έλενα Αποστόλου