ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Δύο «άγνωστες» ψυχές

Ναι, ρε φίλε μας τελείωσες! Ο έρωτας διαρκεί όσο εσύ του συμπεριφέρεσαι με τρόπο που του αξίζει

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ένιωθε ότι ποτέ δεν μπορούσε να ξεπερνούσε αυτό τον «εθισμό» που είχε μαζί του. Δεν ανάπνεε χωρίς την παρουσία του. Συνέχισε να βασανίζει καρδιά και μυαλό, με επιπλέον πόνο, παρακολουθώντας την online ζωή του. Δεν της άξιζε. Αποφάσισε μετά από καιρό να μην τροφοδοτεί το είναι της με άλλο πόνο, μπλόκαρε stories και timeline σε μια προσπάθεια να «τσουλήσει» πάρα κάτω και να τον ξεπεράσει. Ένιωθε ότι έχανε τον κόσμο από τα πόδια της. Της ήταν απαραίτητο να «βλέπει». Συνέχισε την «αποτοξίνωση». Στερητικό σύνδρομο.

Η λυτρωτική ημέρα άργησε να έρθει, αλλά όταν ήρθε καταλάγιασε η τρικυμία μέσα της. Κόπασε η καταιγίδα. Ο πόνος έσβησε, η εικόνα του ξεθώριασε και η απομάκρυνση από τα social media βοήθησε στην καταστροφή της εξιδανίκευσής του.

H συνάντηση τυχαία ή όχι, της ήταν αδιάφορη. Τον βρήκε μια νύκτα με ολόγιομο φεγγάρι εκεί που παλαιότερα τον περίμενε και δεν είχε πατήσει ποτέ πόδι, στο «στέκι» τους. Με το κέρασμα, της έστειλε και μήνυμα στο κινητό ότι την πεθύμησε. Του απάντησε ένα ψυχρό ευχαριστώ και συνέχισε την κουβέντα με τη φιλενάδα της.

Ναι, ρε φίλε μας τελείωσες! Ο έρωτας διαρκεί όσο εσύ του συμπεριφέρεσαι με τρόπο που του αξίζει και διατηρείται όσο είσαι ικανός να τον κρατήσεις. Άρα μην ψάχνει ρέστα τώρα, για τα «ταξίδια» που αφήσαμε στη μέση. Η μαγεία χάθηκε. «Τι γίνεσαι, έχεις αλλάξει», της είπε. «Είμαι η ίδια» του απάντησε, «οι καταστάσεις έχουν αλλάξει»

Ήταν αυτός ανάμεσα σε πολλούς άλλους, γνωστούς και άγνωστους. Η συνάντηση δεν είχε εκείνο το καρδιοχτύπι που όριζε την καρδιά, μετρούσε τις ανάσες της και δεν της «έλειπε» καμία. Ξύπνησαν μυρωδιές αλλά ήταν μπερδεμένες, δεν είχαν την ξεκάθαρη γλύκα που την τραβούσε πάνω του. Δεν αισθάνθηκε κανένα «μεθύσι». Ήταν χαρούμενη που τον έβλεπε από… μια στεγνή και ψυχρή απόσταση ασφαλείας. Σαν δύο ψυχές που ήταν χαμένες στα ανοικτά, συναντήθηκαν απομακρύνθηκαν και πλέον μπορούσαν να μιλάνε τυπικά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Alex Iby on Unsplash

Επανάληψη (2)

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Επανάληψη

Και η λύση ίσως να είναι να δεις το έργο. Και αν το θυμηθείς στα μισά, να συνεχίσεις για να ...
Έλενα Αποστόλου