ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Δώσε ότι χρειάζεται

Αν στο δρόμο σου βρεθεί «διαμαντάκι» κράτησέ το, είναι σπάνιο και η αξία του είναι τεράστια και διαχρονική.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ποτέ δε θα μάθεις ποιο θα ήταν το τέλος, άμα δεν ρισκάρεις να βγεις από το safe zone σου. Ποτέ δε θα μάθεις, τι θα σήμαινε κάποιος για σένα, αν δεν δείξεις ενδιαφέρον να τον μάθεις. Ποιος είναι και τι σκέφτεται. Από που ήρθε και τι… κουβαλά.
Ποτέ δε θα μάθεις εάν δεν δώσεις ευκαιρία να σου αποδείξει πως είναι ο σωστός που βρέθηκε στο δρόμο σου ή το λάθος σου.
Αν σου τραβήξει το ενδιαφέρον και ρισκάρεις τον χρόνο σου μαζί του και δεν σου βγει στην πορεία σημαίνει πως δεν προοριζόταν για σένα. Μην μετανιώνεις για την προσπάθεια. Ακόμη και αν έβαλες όλη σου την καρδιά για να πετύχει.
Πάρε για παράδειγμα το κέικ της γιαγιάς. Ακολουθείς πιστά τη συνταγή. Βάζεις τα ίδια υλικά. Ψήνεις στην ίδια θερμοκρασία. Όμως το κέικ είναι για τα σκουπίδια. Λείπει η έξτρα δόση αγάπης που έβαζε η γιαγιά για να στο φτιάξει. Αποτέλεσμα… απογοητευτικό. Γιατί διεκπεραίωσες την συνταγή.

Έτσι και στις σχέσεις. Αν δεν κάνεις προσπάθεια, η σχέση θα είναι για τα «σκουπίδια». Δώσε ότι χρειάζεται. Μην τα παρατάς. Ακόμα και όταν στο δρόμο σου βρεθεί κάποιος που κάνει «πίσω» όταν του χαρίσεις την καρδιά σου.
Άκου… Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προκαλέσουν στην αρχή το ενδιαφέρον σου αλλά στη συνέχεια θα το χάσουν επειδή είναι ρηχοί. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε πληγώσουν γιατί δεν έχουν μάθει να αγαπάνε πέραν από τον εαυτό τους. Θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα τους ενδιαφέρει αυτό το σπάνιο που κρύβεις μέσα σου. Αυτό θα σταθούν σαν χάνοι και θα μετράνε τι πήραν και τι έδωσαν...
Άκου… μην σκέφτεσαι ότι «σπαταλάς» την αγάπη σου. Είναι αστείρευτη. Θα υπάρξουν άνθρωποι που αυτή την αγάπη θα την «πετάξουν» όπως το κέικ, που δεν πέτυχε, στα σκουπίδια. Δεν θα έχουν κάτι να σου δώσουν. Θα πουν, μάλιστα, ότι είσαι υπερβολικά δοτική, υπερβολικά ευαίσθητη, υπερβολικά τρυφερή. Αυτοί θα προτιμήσουν να χάσουν το διαμαντάκι και να κρατήσουν το χαλικάκι που έμαθαν να κρατούν…

Θα πρέπει τότε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι δεν πρέπει να πασκίσεις να χωρέσεις στα περιγράμματα της αγκαλιά τους… και να φύγεις με ψηλά το κεφάλι.

Υ. Γ. Αν στο δρόμο σου βρεθεί «διαμαντάκι» κράτησέ το, είναι σπάνιο και η αξία του είναι τεράστια και διαχρονική.

Μότο Αν σου τραβήξει το ενδιαφέρον και ρισκάρεις τον χρόνο σου μαζί του και δεν σου βγει στην πορεία σημαίνει πως δεν προοριζόταν για σένα. Μην μετανιώνεις για την προσπάθεια. Ακόμη και αν έβαλες όλη σου την καρδιά για να πετύχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Vera Arsic on pexels.com

Έρωτας αγκάθι…

Φοβόταν το φεγγάρι που τής επέτρεπε να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να θέλει να μετρήσει «φωτάκια» ...
Έλενα Αποστόλου