ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Δειλοί στον έρωτα

Eίχε πάντα την ίδια αίσθηση όταν τον αντίκρυζε. Γλυκόπικρη στην αρχή. Στο τέλος της έμενε η αλμύρα. Από τα δάκρυά της. Το ήξερε. Άλλωστε το είχε δει πολλές φορές το έργο. Μαζί και η κολλητή που μασά στα αυτιά της ποπ κορν αναμένοντας τη συνέχεια. Ποια συνέχεια; Δεν ήταν από τις ανομολόγητες ιστορίες. Είχαν προηγούμενο και επόμενο. Ομολόγησαν παράφορο έρωτα. Αλλά δεν τον διεκδίκησαν. Κρύφτηκαν στον εγωισμό και στα ψυχολογικά τους. Ναι στα ψυχολογικά, γιατί αυτό συμβαίνει όταν φοβάσαι και δεν αφήνεσαι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

Η ματιά σπίθα, αρκετή για να ανάψει φωτιές και να κάψει την καρδιά της και ας είχε ορκιστεί ότι είχε βάλει τελεία. Η χημεία απίστευτη, τόσο που της έκοβε την ανάσα και έχανε τη λογική της.

Φύγε και μη γυρίσεις πίσω της έλεγε, την ίδια ώρα που δεν την άφηνε να κάνει βήμα από την αγκαλιά του. Που διεκδικούσε το φιλί της. Δεν κάνω για σένα, της έλεγε, την ώρα που διαπίστωνε για άλλη μια φορά, πως τα κομμάτια τους ταίριαζαν απόλυτα σαν παζλ.
Τον έδιωχνε και αυτή, και του πετούσε αλήθειες που τον πλήγωναν όπως αυτές που έβλεπε μετά το ξημέρωμά μαζί του. Και έρχονταν πιο κοντά, τις ώρες που τους αναλογούσαν. Ένα τετράωρο επεισόδιο κάθε τρίμηνο που ξεχύλιζε από πάθος.
Σε επανάληψη. Αγκάλιαζε πιο σφικτά τις τρικυμίες της να τις κατευνάσει. Και χανόταν στο κύμα της. Την έλουζε με γλυκόλογα και αυτή ένιωθε σαν να ήταν τα γενέθλιά της, αυτά που λίγες ημέρες πριν ο ίδιος είχε αγνοήσει.

Η επόμενη μέρα, την βρήκε πάλι βυθισμένη στις σκέψεις της και μεθυσμένη ακόμη από το σφηνάκι έρωτα που της κέρασε. Και αυτόν δειλό μπροστά στα συναισθήματά του.

 

Υ.Γ Στο ίδιο έργο θεατές. Αγκάλιασα τη φιλενάδα και της είπα ή να αλλάξει κανάλι ή να φροντίσει να σβήσει τις παρεμβολές που μας κρατούν μακριά από την καλή θέαση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X