ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Busy...

Δύσκολη… η αγάπη σε ένα κόσμο που είναι συνεχώς απασχολημένος, μου λέει.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Δύσκολη… η αγάπη σε ένα κόσμο που είναι συνεχώς απασχολημένος, μου λέει. Και έτσι έτρεξε μακριά από όσα αγάπησε. Μακριά από ανθρώπους. Μακριά από σκέψεις. Μακριά από όσα του φώναζαν «μείνε». Από το άλλο του μισό που έκανε την καρδιά του να κτυπά δυνατά. Κυνηγούσε πάντα κάτι. Το νέο στόχο στη δουλειά, το χρονοδιάγραμμα, τα πιο πολλά χρήματα, τα όνειρα που έμειναν απραγματοποίητα, το εγώ του που αναζητούσε το ακόμη πιο… πολύ!

Χαμένος. Γιατί δηλητηρίασε ότι πιο όμορφο είχε. Το άφησε να χαθεί στο χρόνο, γιατί ήταν πολύ απασχολημένος να το δει να φεύγει. Δεν το άκουσε που του έλεγε «αντίο». Δεν άκουγε τον σπαραγμό της καρδιάς της όταν απομακρυνόταν από αυτήν. Απασχολημένος πολύ με τον εγωισμό του… για να πετύχει, τι; Λάθος, να ακολουθάς τα όνειρά σου; Με ρωτά.

Όχι. Το λάθος είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει να ζήσεις. Δεν σε ενδιαφέρει να είναι καλά το μέσα σου και κλείνεις ότι φως έχεις ανοικτό στην καρδιά σου. Φεύγεις χωρίς να δεις τι άφησες πίσω σου. Τόσο απασχολημένος να τρέχεις πίσω από όνειρα τα οποία πιθανόν να μην έχουν αξία αν τα γευτείς μόνος. Σκότωσες την αγάπη. Του απαντώ.

Κάπου στην πορεία άκουσε τον πόνο της καρδιάς του, να ψάχνει το άλλο της μισό. Αυτή ήταν «όλο μου το είναι» ψιθύρισε πίσω. Έτρεξε να την βρει. Η συνάντηση ήταν μοιραία.

Δεν την πρόλαβε… όπως πάντα. Της υποσχέθηκε πως αυτή τη φορά «θα καταφέρουμε να χωρέσουμε τα όνειρά μαζί με την αγάπη μας. Δεν έχει τίποτα σημασία, χωρίς εσένα», της είπε. Την είχε πληγώσει και το ήξερε. Της είχε παγώσει την καρδιά, μα θα προσπαθούσε να διώξει τους «χειμώνες» της.

Του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο για αντίο και άφησε τα δάκρυά της να χυθούν στα μάγουλα. «Γιατί δεν άκουσες την καρδιά μου που σου φώναζε να μείνεις;» Τον ρώτησε. «Πάει πια. Πέθανα και αναστήθηκα», του είπε. «Ο καθένας πήρε το δρόμο του. Έπαψα να είμαι δική σου από τότε που έκανες τις επιλογές σου και δεν χωρούσα σε αυτές». Σήμερα ανήκω σε μένα», του είπε!

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X