ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Βρες τη δύναμη…

Θέλω να προχωρήσεις. Και όταν «φύγεις» θα μάθεις να ρίχνεις όλη αυτή την αγάπη που έδωσες σε λάθος άνθρωπο, πίσω στον εαυτό σου.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Θα ήθελα να μπορούσα να διαβάσω τις σκέψεις της. Πάει καιρός που δεν μου λέει, αυτό που ξέρω ότι την βασανίζει ακόμα. Που δεν λέει το όνομά του. Λες και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σβήσει το… τατουάζ που έκανε με το όνομά του στην καρδιά της.

Το σέβομαι. Κάνω ένα βήμα πιο κοντά και την παρατηρώ. Βλέπω την θλίψη στα μάτια της. Που ξεγελούν τους πάντες αλλά όχι εμένα.

Πάει καιρός, από τότε που είδα την ψυχή της να γελά και όχι τα χείλη της. Πάει καιρός από τότε που Αυτός την έκανε να χορέψει με την ψυχή της, τον τελευταίο χορό που δεν λέει να ξεχάσει.

Σέβομαι ότι δεν θέλει να μιλά για Αυτόν και σταμάτησα να ρωτώ, ελπίζοντας ότι έτσι «θεραπεύεται» από τα πράγματα για τα οποία δεν μιλά.

«θεραπεία» από τον έρωτα… υπάρχει τέτοια θεραπεία; Αποτοξίνωση… από Αυτόν. Εύχομαι ο χρόνος να τη βοηθήσει να εκτιμήσει γιατί έπρεπε να συμβούν τα πράγματα όπως έγιναν. Να εκτιμήσει πρώτα τον εαυτό της και να ανάψει το «φως» στο «σκοτάδι» της για να δει καθαρά.

Διάβασε τις σκέψεις μου. «Ναι, ακόμα τον σκέφτομαι και τον αγαπώ, με βασανίζει η απουσία του και δε θέλω να μιλάω γι’ αυτόν επειδή οι πληγές παραμένουν ανοικτές και με πονάνε», μου είπε.

Πάει καιρός, της είπα. Πρέπει να συνεχίσεις. Βρες τη δύναμη…Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το πετύχεις, πόσο δύσκολο είναι να αποβάλεις τα αισθήματα που είχες για κάποιον για τον οποίο νοιαζόσουν τόσο βαθιά. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις αυτή την αγάπη.

Θέλω να προχωρήσεις. Βρες τη δύναμη… Και όταν «φύγεις» θα μάθεις να ρίχνεις όλη αυτή την αγάπη που έδωσες σε λάθος άνθρωπο πίσω στον εαυτό σου (αν ήταν ο σωστός θα ήταν μαζί σου).

Μάθε να υπερασπίζεσαι το συναίσθημά σου και όταν πιστέψεις ότι αξίζεις να αγαπηθείς με την ίδια δύναμη που εσύ αγαπάς, ανοίγεις τον εαυτό σου στο είδος της ομορφιάς που σε επιλέγει εξίσου ελεύθερα όπως την επιλέγεις.

Θέλω να προχωρήσεις. Βρες τη δύναμη… και να προσέχεις!

Υ. Γ Δες τον εαυτό σου εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να διαλύσει το μέσα σου… Cheers στα νέα ξεκινήματα, καρδιά μου. Και την επόμενη φορά να προσέχεις. Μην απαντάς στις κούφιες υποσχέσεις, στις αδιέξοδες σχέσεις…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
έρωτας  |  σχέσεις  |  ζωή  | 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Αξίζεις…

Αξίζεις…

«Ένας άντρας που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει, που κρατά εισιτήριο αλερετούρ στην καρδιά της»
Έλενα Αποστόλου
Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X