ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Ασυμβίβαστη στον έρωτα!

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Το καλοκαίρι, της είχα υποσχεθεί, είναι πιο εύκολο για έρωτες. Της έκρυψα κάτω από την… άμμο ότι χάνονται μέχρι το φθινόπωρο. Στο κύμα επάνω λέει γνώρισε αρκετούς. Δεν χρειαζόταν δανεική αγκαλιά. Ήθελε ένα λιμάνι για να δέσει. Να ξαποστάσει. Δε το βρήκε.

Δεν τους ήθελε τους μπλαζέ. Τους δήθεν και τους χιπστεράδες. Ούτε τους χάνους. Όχι τα ψάρια. Αυτούς τους άλλους, που τους λες κάτι και μετά από τρία τσιγάρα γελούν, δεν καταλαβαίνουν Θεό από το τι τους είπες και σε ρωτούν με το ύφος «δεν έχω ιδέα», «και τι εννοείς». Τρέχα γύρευε. Άσ’το να το πάρει το κύμα.

Γελά… μου λέει, πως στο δρόμο για την Ιθάκη γνώρισε αρκετούς «γλάστρους», αντίστοιχο αντρικό για τις… γλάστρες. Είναι αυτοί που είναι ντυμένοι απ’ το περιοδικό και απ’ το Instagram. Παραπονιέται ότι έγιναν όλοι οι ίδιοι. Ίδιο στυλ, γενειάδες, ίδιες ατάκες, ίδια μυαλά. Την ξενίζει. Ψάχνει τον έναν που θα αγγίξει στην καρδιά της. Που θα της κλείσει τον κύκλο της αναζήτησης. Αχ! Δεν κλείνει ποτέ.

Θα κλείσει της λέω. Κάπου κρυμμένος στο πλήθος, είναι ανάμεσα σ’ αυτούς τους «άλλους». Αυτοί που ίσως κάνουν τη διαφορά αν τους γνωρίσεις καλύτερα. Είναι δυνατόν διερωτάται, αυτός ο «άλλος» να είναι ήδη στη ζωή μου, μεταμφιεσμένος;

Ο χρόνος είναι πολύτιμος κι οι στιγμές μας σφηνάκια, μου απαντά. Αν ήταν να τις χαλώ σε δόσεις άγευστες, ανούσιες και άοσμες θα ήμουν σε μια ευθεία. Τώρα που είμαι; Στο level που μπορώ να βλέπω, να κρίνω, να απολαμβάνω και να επιλέγω. Θα το κάνω.

Αν είναι όλα καλά; Είναι καλύτερα απ΄ τη νευρώδη αναμονή του τι θα μου πει και τι θα του πω και πολύ καλύτερα απ’ την ατάκα «κι αυτός χειρότερος απ’ τον προηγούμενο».

Ασυμβίβαστη στον έρωτα. Μην φοβάσαι, μου λέει. Δε θα φοβηθώ να δώσω χρόνο, σ’ αυτόν που πραγματικά θα πλησιάσει την ψυχή μου.

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X