ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Άσε τις… κλωστές

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Έδωσε το είναι της. Σε μια σχέση δανεική. Σε έναν δήθεν έρωτα, σε μια δήθεν τρυφερότητα, σε δήθεν καταστάσεις. Πήρε αυτό που της έδωσε, το λίγο, το έντυσε με τα «καλά» του, με ωραίες φανταχτερές λέξεις που τις πίστεψε και το πλάσαρε στο μυαλό της σαν τον τέλειο έρωτα.

Τώρα ποιος φταίει; Αυτός που ήταν ξεκάθαρος από την αρχή; Ότι δεν μπορούσε να δώσει τίποτα πέραν από τον περιορισμένο χρόνο του; Η ίδια, φυσικά, που πίστευε σε έρωτες και παραμύθια.

Στα 40 φεύγα της, όσο και να πονάει, θέλει να αφήσει τα δήθεν. Αποφασίζει να μη δίνει όλο της το είναι για να κρατήσει κάτι που από την αρχή ήθελε να της φύγει. Να τιθασεύσει την ανάγκη της για το άλλο της μισό, που αποδείχθηκε κάλπικο, να αγαπήσει πρώτα τον εαυτό της και μετά κάθε ψέμα που της πλάσαραν στην καλοπέρασή τους.

Θα δοκίμαζε πρώτα. Να δει και ευχόταν να διαψευδόταν ότι το… δειλινό θα την έβρισκε μόνη.

 Έλυσε την «κλωστή» που κρατούσε τη σχέση και περίμενε. Τα μάγια λύθηκαν σιγά-σιγά. Απομακρύνθηκε από κοντά της σαν να ήθελε από καιρό να βγει από τη… φυλακή. Χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους του.

Σαν ηλεκτρικό ρεύμα την κτύπησε η αλήθεια. Και πονούσε. Όμως, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε τον δρόμο της.

 Ήθελε τον έρωτα ειλικρινή. Χωρίς εξιδανίκευση. Να επιβιώνει, να κρατά χρόνια, να αγαπιέται, να μην αφήνει τις κλωστές. Και αν τις ξεδέσει ο άνεμος, το άλλο της μισό να προσπαθεί να τις κρατήσει, να τις περιπλέξει με τρόπο που να της δίνει ασφάλεια και αγάπη. Αυτή που τώρα της έλειπε. 

Υ.Γ. Άφησε… τις κλωστές για να δει την αλήθεια, αυτήν που δεν είπε ποτέ αλλά και αυτήν που δεν έκρυψε κιόλας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση