ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Απρόσμενος έρωτας …

Δεν είναι από τους τύπους που κάθε μέρα ερωτεύονται και μια γυναίκα και τους περνά την επομένη λες και πήραν αντιβίωση.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Είναι ο άντρας που μου επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι άντρες ερωτεύονται σπάνια, αλλά όταν πιάνουν το «σπορ» γίνονται… πρωταθλητές. Τον παρακολουθώ να την ακολουθεί παντού με το βλέμμα ενώ μου μιλά. Για αυτήν. Θέλει να μιλάει για αυτήν. Του αρέσει να βγάζει την… γλώσσα της καρδιάς του «περίπατο», μιας και αυτή είναι που την έχει κάνει να κτυπά ρυθμικά στα στήθη του. Και είναι τόσο ταιριαστοί, που όταν τους βλέπω μαζί θυμάμαι τα λόγια του Lefevre Geraldy πως «Είναι η γυναίκα που επιλέγει τον άντρα που θα την διαλέξει», τόσο τέλεια όμοιοι!

Δεν είναι από τους τύπους που κάθε μέρα ερωτεύονται και μια γυναίκα και τους περνά την επομένη λες και πήραν αντιβίωση. Νιώθει ευλογημένος για το υπέροχο δώρο. Το απρόσμενο. Στα 40 φεύγα του νιώθει για πρώτη φορά τόσο «ζωντανός». Θέλει να το φωνάξει μα δεν μπορεί. Το παρελθόν τον ακολουθεί και δεν μπορεί ακόμη να το κουμαντάρει. «Ήμουν μισός και νιώθω πλέον πλήρης», μου λέει.

Αυτή του έβγαλε συναισθήματα που δεν ήξερε ότι υπήρχαν. Πάντα ήθελε το πιο «πολύ» στις σχέσεις του. Μα τόσα χρόνια συμβιβαζόταν με το «λίγο» γιατί πίστευε ότι δεν υπήρχε πιο «πάνω». «Ήρθε στη ζωή μου για να μου δείξει ακριβώς πως είναι ο έρωτας. Που δεν κρατά δεκανίκια, που έχει φως, που έχει πάθος. Με ξύπνησε από τον λήθαργο, εκεί που συμβιβαζόμουν γιατί πίστευα ότι δεν υπάρχει… άλλο. Νιώθω τόσο ευτυχισμένος» μου λέει και σχεδόν συγκινείται.

Καψούρα. Και όταν ένας άντρας είναι καψουρεμένος νιώθει ευφορία. Χαμογελά συνεχώς. Είναι σε εγρήγορση. Γίνεται συναισθηματικός. Ευαίσθητος. Σ’ όλα. Δεν τον κυριεύει η λογική. Καμιά φορά μπορεί να κάνει και πράγματα αλλοπρόσαλλα.

Ένας άντρας ερωτευμένος θα σου δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Θα σε υπηρετεί. Θα τον εμπνεύσεις. Θα σου γράψει λόγια αγάπης, οι τολμηροί με ομοιοκαταληξία. Δεν ακολουθεί στρατηγικές, παρά μόνο την καρδιά του. Θα ζηλέψει, ακόμη και όταν δεν του δίνεις δικαίωμα, γιατί είσαι η πιο όμορφη, η πιο γοητευτική και η πιο ελκυστική γυναίκα.

Χαμογέλα του, κι αγκάλιασέ τον. Και πες του αυτό που περιμένει να ακούσει: «θα σ’ αγαπώ για πάντα». 

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Το λάθος της…

Επέλεξε κάποιον που απλά δεν ήθελε να νιώσει, να αγαπήσει, να δώσει. Έκανε λάθος… γιατί πίστεψε ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Yuvraj Singh on Unsplash

Θα βάλει (.)

Κράτησε ότι φως βρήκε μέσα της και κάνει αποφασιστικά βήματα προς την «έξοδο»
Έλενα Αποστόλου
X