ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ joggers, κρεμ ζιβάγκο και sneakers
 

Anti – ball crashing*

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Πίνει ένα δύο ποτηράκια παραπάνω. Μεθά ωστόσο μόνο με τα παιχνίδια του έρωτα. Με το άρωμά του. Χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο. Είναι ο μόνος τρόπος να βγάλει την «ψυχή» της περίπατο σε κοινή θέα και να εκφράσει το παράπονο και τον θυμό που δεν κατάφερε να τον βγάλει αλλιώς. Είναι δυναμική με καρδιά πορσελάνινης κούκλας.

Τι και αν παράτησε τα Loubies, φορά μόνο σταράκια και σκισμένα τζιν για να νιώθει άνετα; Αγαπά τις ατέλειες και τον εαυτό της. Είναι περήφανη για αυτό που είναι. Έχει καταφέρει πράγματα μονάχη της. Έχει επιβιώσει. Έμαθε να κωδικοποιεί μηνύματα που δεν της στάλθηκαν ποτέ. Κλείνει πληγές όταν οι άλλοι τις ανοίγουν. Ξέρει να αγαπά πολύ και με το είναι της. Δίνει μόνο χωρίς να περιμένει ανταπόδοση.

Τη βάφτισαν λοιπόν αντράκι και αυτό ήταν. Εγκλωβίστηκε εκεί και δεν πετάει το φίλτρο απ’ το στόμα για κανέναν αλλά και για κανένα λόγο. Ο τελευταίος που την κέρασε κανονικό τσιγάρο, έτσι για να φτύσει λίγο τη μαγκιά και τη γλώσσα του λιμανιού, δεν κρατούσε αναπτήρα. Μόνη άναψε και αυτό το τσιγάρο.

Έη… φίλος δεν σημαίνει ότι σου πήρε τον ρόλο επειδή είναι ανεξάρτητη. Έχει ανάγκη να είναι κάποιου το κοριτσάκι. Να είναι κάποιου η έννοια. Να βρίσκεται σε ασφαλή αγκαλιά όταν νιώθει ευάλωτη.

Αυτό το πλασμα λοιπον φίλε μου λέγεται δυναμική γυναίκα και δεν έχει ανάγκη από αντρακια δίπλα της. Διεκδίκησέ την. Απόκτησέ την και θα είσαι ο πιο τυχερός άντρας που την έχεις στο πλευρό σου. Μην χάνεις χρόνο. Τις δυναμικές γυναίκες δεν τις φοβόμαστε. Τις ερωτευόμαστε.

 

Υ. Γ Δυναμικές γυναίκες με προσωπικότητα που ακτινοβολούν, συχνά τρομάζουν τους «αδύναμους» άντρες.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Alex Iby on Unsplash

Επανάληψη (2)

Ποια η διαφορά δηλαδή του κέικ σε στρόγγυλη φόρμα απ’ αυτό σε ορθογώνια. Η ίδια γεύση δεν ...
Έλενα Αποστόλου
Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Επανάληψη

Και η λύση ίσως να είναι να δεις το έργο. Και αν το θυμηθείς στα μισά, να συνεχίσεις για να ...
Έλενα Αποστόλου