ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Aν δεν υπήρχες εσύ!

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Αν δεν υπήρχε το «χαλί» που ήταν κρυμμένα εκεί όλα όσα την πονούν δε θα σκόνταφτε, δε θα έτρωγε τα μούτρα της και θα συνέχιζε να στοιβάζει σε αυτό λάθη.

Αν δεν υπήρχε αυτή η θλίψη στα μάτια της… ποτέ δεν θα έβλεπες ότι δεν ήταν ευτυχισμένη και να πάρεις το θάρρος να της μιλήσεις.

Αν δεν υπήρχε η καταιγίδα μέσα της… δεν θα δεχόταν την «ομπρέλα» που της πρόσφερες.

Φίλε, αν δεν υπήρχες εσύ, να της «ανάψεις» το φως, δε θα αποφάσιζε να αφήσει το «σκοτάδι». Από κει που της έδειχναν την έξοδο αλλά η ίδια αρνείτο να την δει.

Αν δεν υπήρχες εσύ δεν θα έκλεινε ποτέ το κεφάλαιο που είχε κλείσει από καιρό αλλά φοβόταν να γράψει τον επίλογο μιας και πάντα ήθελε όλες οι ιστορίες να έχουν καλό τέλος. Έμαθε, πλέον, ότι είναι εντάξει κάποιες να τελειώνουν άδοξα.

Αν δεν υπήρχες εσύ δεν θα μάθαινε πόση αγάπη κρύβεται σε μια και μόνο αγκαλιά. Φίλε, δεν θα μάθαινε ότι υπάρχουν αγκαλιές θεραπευτικές και αγκαλιές γεμάτες πάθος και έρωτα.

Αν δεν υπήρχες εσύ, δεν θα έβλεπε πόσο όμορφη είναι, να βάζει προτεραιότητα στον εαυτό της και στα θέλω της και να καταλάβει την αξία της.

Αν δεν υπήρχες εσύ δε θα έβλεπε την ομορφιά σε κάθε ατέλεια του δέρματός της, σε κάθε καμπύλη της, δε θα θεράπευε τα κόμπλεξ που κουβαλούσε χρόνια… επειδή κάποιος δεν την αγάπησε όπως της άξιζε.  

Αν δεν υπήρχες εσύ δε θα μάθαινε πως υπάρχουν χαμόγελα που είναι ικανά να σου αλλάξουν τη ζωή και αγάπες που σε σώζουν από οτιδήποτε, ακόμη και από τον «κακό» εαυτό σου.

Αν δεν υπήρχες εσύ δεν θα μάθαινε ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω και παρόλο που μερικές φορές είναι περίπλοκη, πρέπει να την ζήσεις με πάθος, αγάπη και λίγο παραπάνω συναίσθημα…

Υ.Γ Μπράβο, γιατί εσύ την έμαθες από την αρχή να αγαπά, να επιβραδύνει και να φορτσάρει, να ζει κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία της και να βγει από τη λούπα της δυστυχίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση